Всичко е въпрос на гледна точка, дори и когато става

...
Всичко е въпрос на гледна точка, дори и когато става
Коментари Харесай

БAT България представи glo™ hyper X2 – последната иновация за нагряване на тютюн на компанията

Всичко е въпрос на позиция, даже и когато става дума за това дали понеделник вечер може да бъде празнична и също толкоз усмихната, колкото е петък вечер. Ще ви споделя една загадка - екипът ни постоянно знае по какъв начин да посрещне новата седмица уместно и знае кое е точното място за блестящо изпращане на първия работен ден. Най-скорошният образец в поддръжка на това изказване е събитието, към което се отправихме секунди, откакто затворихме вратата на редакцията. Мястото е приказният бар, намиращ се в най-високата точка на София - " Милениум ", а мотивът да бъдем там бе представянето на най-новия модел на новаторското устроство glo™ – glo™ hyper X2. Това е последната иновация в портфолиото на бързо разрастващата се световна марка за нагряване на тютюн на БАТ – glo™.

Водещи на събитието бяха неповторимите Катерина Евро и Алексанъдр Кадиев, които както постоянно ни развеселиха с лекост, а Мария Илиева трансформира прекарването в същинска магия с емблематичните си песни, красивия си глас и заразяваща усмивка. Сред специфичните посетители бяха Орлин Горанов, Папи Ханс, Ернестина Шинова, Гала и Юлиан Вергов. А ние, като се изключи че имахме опцията да се насладим на изискан кетъринг и съблазнителни коктейли, научихме и какви са преимуществата на новаторското устройство на glo™. 
Бляскав старт на седмицата с нашия екип!
glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в стилен корпус, който обезпечава елементарен захват и преносимост. Устройството е оборудвано с функционалност за по-бързо нагряване ( “Boost “), светодиоден знак за положението на батерията, новаторски механизъм за хигиена и ще бъде налично в разнородни цветови комбинации.



glo™ hyper X2 се предлага в комерсиалната мрежа в България от 17 октомври 2022 година с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под одобрената марка на премиум бранд в България. Продуктите ще са налични на национално равнище в необятната комерсиална мрежа, както и в съвсем всички огромни търговски центрове, да вземем за пример The Mall и Paradise Center в София, Grand Mall във Варна и Mall Plovdiv в Пловдив. Информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се откри на www.myglo.bg

Мила Маречкова, изпълнителен шеф на БАТ България, съобщи по време на събитието: „ Представянето на пазара на glo™ hyper X2 бележи още един основен стадий в трансформацията на нашата компания. glo hyper X2 е най-новото и усъвършенствано устройство за нагряване на тютюн на БАТ и предлага доста новаторски функционалности, отговарящи на потребителските упования. Радвам се, че скоро след международната премиера на glo™ hyper X2, имаме опцията да го представим и на българските консуматори “.



Миналият месец БАТ разгласява резултатите от едногодишно изследване в действителна среда на glo™*, което сподели, че пълнолетните пушачи, които са минали напълно към glo™, са постигнали обилни и устойчиви усъвършенствания в няколко индикатора за евентуална щета спрямо тези, които са траяли да пушат.

Марк Форстър, началник регулаторни и научни въпроси на Групата БАТ уточни: „ Резултатите от това изследване са най-важните данни, които в миналото сме генерирали за glo и за категорията на продуктите за нагряване на тютюн като цяло. Окончателните резултати от нашето едногодишно клинично проучване* на glo™ предоставиха нови значими данни, които допълват доказателствата в поддръжка на glo™ като артикул с понижен риск** “.



За изследването
Участниците в това едногодишно следено изследване на инцидентен принцип са пълнолетни пушачи от Англия на възраст от 23 до 55 години в положително общо здравословно положение. Пълнолетните пушачи, които не са имали желание да се откажат от пушенето, са разпределени в няколко групи - на такива, които продължат да пушат цигари, и на тези, които преминат напълно към приложимост на glo. На пушачите, които са показали, че желаят да спрат да пушат, е препоръчана никотин-заместителна терапия и достъп до съветник за отричане от тютюнопушенето. Включена е и контролна група от хора, които в никакъв случай не са пушили и не престават да не употребяват никакви тютюневи или никотинови произведения.
Това изследване е основано, с цел да изследва капацитета на glo за понижаване на риска в действителна, а не в клинична среда. От участниците е изтънчено да вършат клинични прегледи всеки месец, където са вземани проби от кръв, урина и други измервания. Тези проби са изследвани за „ биомаркери на експозиция “ (на определени токсични субстанции от цигарения дим) и „ биомаркери на евентуална щета “. Освен това, с цел да се подсигурява, че участниците в изследването, които са спрели или са минали на различен режим на пушене, не използват цигари, групите на glo и тези на спрелите цигарите, са изследвани за биомаркера CEVal, който може да покаже дали са пушили цигари. Тези, които са дали позитивен тест, са траяли присъединяване си в изследването, а окончателните резултати са разграничени на общата популация и подгрупата, която е отговаряла на условията за CEVal, което подсигурява, че резултатите тъкмо отразяват въздействието на цялостното прекосяване към glo.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР