Всичко е цветя и рози за семейството на Силвестър Сталоун...

...
Всичко е цветя и рози за семейството на Силвестър Сталоун...
Коментари Харесай

Какво не знаем за трите дъщери на Силвестър Сталоун

Всичко е цветя и рози за фамилията на Силвестър Сталоун... Поне в последните месеци, в които звездата от " Роки " съумя да оправи връзките със брачната половинка си Дженифър Флавин и обърна взор към дома.

А Слай и Дженифър, дружно с трите им красиви дъщери, имат доста за описване, както можем да забележим от първия филмов откъс на The Family Stallone - риалити поредицата, която дава обещание да ни покаже 76-годишната кино легенда в най-трудната му роля, тази на татко.

Ще научим повече и за Флавин, която е сполучлива бизнес дама и притежател на уелнес марката Serious Skin Care. Както и за София, Систин и Скарлет - трите им очарователни дъщери, всяка от които занапред ще търси своето поле за изява.

В филмовия откъс виждаме и още две любопитни лица, които очевидно постоянно са в дома на семейство Сталоун - Ал Пачино и Долф Лундгрен. Очевидно артистът от " Рамбо " поддържа топли връзки с сътрудниците си.

The Family Stallone потегля от 17 май по американската Paramount+, а ден по-късно ще се появи и в някои от стрийминг платформите в Европа. Предстои да разберем дали ще е налично за гледане и в България.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР