Всичко е свързано с горивата. Откак свят светува по един

...
Всичко е свързано с горивата. Откак свят светува по един
Коментари Харесай

Протестиращ към депутатите: Карайте поне месец с 300 лева заплата!

" Всичко е обвързвано с горивата. Откак свят светува по еднакъв метод се добива горивото и по какъв начин стана от 50 стотинки на 3.50 - нямам пояснение " - сподели пред камерата на Plovdiv24.bg  Иван Георгиев, който работи в транспортната компания " Петко Ангелов " ЕООД. Според него, има опция цените на горивата да се смъкват. 

Иван Георгиев съобщи, че заплатите в транспортния бранш са извънредно ниски и направи разбиващ коментар:

" На тия цени не се устоя. Хубави са цените, но заплатите да са европейски. Все се съпоставяме с европейците - горивото на европейците, цените на европейците, качеството на шоколадите на европейците... Добре, знаем го. Нашият труд, може би не е толкоз първокласен като на германеца, но с 300 лв. не се кара. На германеца като му кажеш 150 евро - той мисли, че е дневно, а не за 30 дни! Взе да става нетърпимо.

Добре, нямам нищо срещу, такива са изискванията - такива са ни опциите. Депутатът с по 15 000 - по хиляда лв. дневно не му стигат, ние със 150 евро целия месец да караме. Как става тая работа? Нека да се опитат една година, или месец най-малко, да карат на тия цени, да забележим! Мерцедесът му длъжностен, от тати и от дядо, от тебе и от мене. ".

Според Иван Георгиев протестиращите би трябвало да затворят всички ленти и всички изходи в цяла България, тъй като недоволните са доста. Мъжът подлага на критика тарикатите, които работят по време на митинга. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР