Всичко е наред с него, това е абсолютно поредната фалшива

...
Всичко е наред с него, това е абсолютно поредната фалшива
Коментари Харесай

Владимир Путин „добре“, казва Кремъл на фона на повече съобщения за заболяване – и коментира слуховете за двойни тела

„ Всичко е наред с него, това е безусловно следващата подправена [история] “, сподели господин Песков, запитан за оповестява по време на постоянния си брифинг за медиите във вторник сутринта.

След това той назова изказванията, че съветският водач има двойник на тялото, „ неуместна машинация “.

Спекулациите за двойник на Путин се връщат обратно години.

Изображение: Владимир Путин слуша вицепремиера и министър на промишлеността и търговията Денис Мантуров по време на среща в Кремъл в Москва Снимка: Sputnik/Ruters

71-годишният призна през 2020 година, че в действителност му беше препоръчан късмет да употребява двойник на тялото си за отбрана в предишното, само че сподели, че е отхвърлил предлагането.

Кореспондентът на Sky News в Москва Даяна Магней отговори на въпрос на четец по тази тематика в ourWar в Украйна блог неотдавна.

Алсу Курмашева: Русия удължава задържането на публицист, упрекнат, че е нерегистриран задграничен сътрудник

Въпросът беше: " Има ли истина в слуховете, че Путин има двойник? Той наподобява се върна в Русия доста бързо, откакто срещна Ким, защото човек, който не лети, е всичко, което споделям... "

Magnay написа в отговор...

„ Автократите, които имат двойници на тялото, е известна доктрина на конспирацията и без подозрение съм задоволително добре обоснована в някои случаи. Но в действителност, с изключение на няколко странни фотоси, нямаме ясни доказателства, че Путин употребява двойници на тялото.

„ Кремъл го отхвърля, както явно би го направил, само че спекулациите към избрани изображения или моменти нормално произтичат от украински източници или таблоидната преса и те в никакъв случай не са толкоз надеждни във връзка с Русия.

„ Владивосток до Москва е малко повече от осем часа, в случай че летите с търговски аероплан, което Путин не прави. Той има собствен личен президентски аероплан, Илюшин Ил-96, който го откара до Владивосток на 11 септември, за среща с Ким Чен Ун на космодрума Восточни на 13 септември и назад в Москва за среща на Съвета за сигурност на 14 септември. И в случай че би трябвало да гледате толкоз доста от телеграмите на Кремъл онлайн на Путин на тези разнообразни събития, колкото аз върша, те наподобяват – и звучат – като него.

„ Хората се питат дали той би рискувал да влезе в тълпи и прегръщащи дребни деца тук-там като Дагестан, прекарали огромна част от ерата на Коронавирус в карантина и в другия завършек на дълги маси.

„ Путин е удивително пригодим и има потребност да се усеща обичан от своя народ. След преврата на Пригожин, това беше тактиката, която Кремъл възприе, да сложи Путин още веднъж в центъра на вниманието и това беше роля, в която той се хвърли.

„ Разбира се, украинците и хора като Алексей Навални харесват да го нарисуват като страхливец, който се крие в бункера си, само че действителността е, че той евентуално има малко повече гръбнак, в сравнение с му приписват. "

Кремъл пусна нови фотоси на господин Путин във вторник, откакто той се срещна с вицепремиера и министър на индустрията и търговията Денис Мантуров в Кремъл.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР