Всичко е нагласено и вече е ясно кои двама участници

...
Всичко е нагласено и вече е ясно кои двама участници
Коментари Харесай

Конспирацията във ВИП Брадър разкрита - кои са на финала

Всичко е нагласено и към този момент е ясно кои двама участници ще си тръгнат от „ ВИП Брадър “ тази вечер. Това ще са спряганият за водач и максимален дразнител в Къщата – Шеф Петров и футболиста Дани Златков. Двамата бяха измежду най-активните играчи в сезона, като готвачът съумя да разплаче съвсем всеки в шоуто с обиди и цветущи прилагателни. Той и безконечния му съперник Дани Златков обаче ще се сбогуват с останалите участници тази вечер и ще отпаднат от борбата за „ Любима звезда на България “.

Тото ще е този, който ще продължи напред, макар че за следващ път е изправен пред изпъждане от шоуто. Половинката от дуета „ СкандаУ “ бе спряган и за победител поради голямата си фенска маса извън, само че след последните му разгулен изцепки има възможност купата да му се изплъзне. На финала в предаването с изключение на него ще забележим Маргарита Хранова, лакомата Сашка Васева, бракуваните Дани Петканов и Александра Боганска, Джулиана Гани, колоритната Мегз и Енджи Касабие, написа Блиц.

Друг слух настойчиво носи, че прочут рапър ще влезе в сезона на „ Ол Старс “ – това е 100 Кила. Явор Янакиев, както е същинското име на артиста е взел участие и в други риалитита, а преди време даже завоюва „ Звездни стажанти “. Напоследък той не блесва с нови шлагери, с изключение на дуета с Гери-Никол „ Направо ги умъртвявам “, който безусловно счупи всички ранглисти. Освен него се чака в Ол Старс сезона да влязе ловеца на мигранти от Ямбол – Динко Вълев, артистът Константин, който персонално пусна фрагменти от снимането на визитката си за шоуто в обществените мрежи, Джино Бианкалана,плеймейтката Светлана Василева и Луна.
тагове ВИП Брадър край участници
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР