Всичко е извадено от контекст, всичко е само с цел

...
Всичко е извадено от контекст, всичко е само с цел
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Целта на атаката е президентът

Всичко е извадено от подтекст, всичко е единствено за моята дискредитация. Аз просто съм ужасяващ . Не съм аз задачата, задачата е президентът. Това съобщи предприемачът Пламен Бобоков, заяви БГНЕС.

Омразата към президента очевидно е по-голяма в сравнение с към, разяснява Бобоков.

Всичко, което виждам в последните няколко дни е една груба операция, която цели моето дискредитиране , дискредитирането на Пламен Узунов и дискредитирането на президента Радев, съобщи той.

Във връзка с връзките си с Пламен Узунов, Бобоков съобщи, че те са положителни познати. " Той обаче не ми е другар , с който сме си ходили по къщите. Аз не познавам неговото семейство, нито той моето ".
 Пламен Узунов е най-чистият човек на президента - в кавички, посочи Борисов
Пламен Узунов е най-чистият човек на президента - в кавички, посочи Борисов

Премиерът запита дали се е крил пред някого

Във връзка с чатовете си с Узунов, той сподели, че няма нищо срещу медиите да ги оповестяват, защото той нямал какво да крие .

По мотив делото обвързвано с италианския отпадък, Бобоков съобщи, че делото за боклука е направено , с цел да той да бъде задържан.

В умозаключение той съобщи, че жалбата на прокуратурата е неприемлива.

Припомняме, че братята Бобокови бяха задържани дружно с някогашния заместник-министър на околната среда Красимир Живков поради аферата с " италианския отпадък ".

Според прокуратурата двамата са взели участие в незаконна група, дружно с Живков, още двама предприемачи и с някогашният началник на РИОСВ-Плевен Габриел Савов.

Те са обвинени, че са депонирали рискови оловни боклуци от компанията " Монбат Рисайклинг " на няколко места из страната, знаейки, че няма по какъв начин да ги обезвредят.

На 19 юни профилираната прокуратура изиска непрекъснат арест за Пламен Бобоков.

Ден преди този момент предприемачът беше арестуван, макар че съгласно юриста му си е платил гаранцията. По-късно денем стана ясно обаче, че гаранцията е била платена след крайния период.

На 21 юли Бобоков съобщи, че е ходатайствал за назначението на Николай Николов за прокурор.

Два дни по-късно прокурор Николай Николов хвърли оставка. Това се случи след катоден по-рано на 22 юли прокуратурата ревизира цялата активност на прокурор Николов.

На същия ден стана ясно, че Пламен Бобоков и Пламен Узунов са водили преписка за делото във Върховния административен съд в продължение на 6 месеца - още през цялото време на делото.

Вчера имаше спецакция в три града. Полицията претърсваше офисите на " Приста ойл ". Причината за акцията бе следствието против Пламен Бобоков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР