Всичко е фалш и лъжа за пред хората, заявяват познати

...
Всичко е фалш и лъжа за пред хората, заявяват познати
Коментари Харесай

Благо ли ще се смее последен? Изплуваха скандални тайни за З...

Всичко е фалш и неистина за пред света, декларират познати на смуглата двойка

 

Част от родните бръмчалки завидяха на някогашната на Благой Георгиев - Златка Райкова, че си е хванала млад и богат мъж. Истината обаче се оказа малко по-различна. 

Познати на Карен Хачатрян настояват, че той изобщо няма толкоз пари, колкото парадира и е просто въздух под налягане. Арменецът имал някой лев, само че единствено когато успее да завърти спекулация, другояче финансовото му състояние било по-ниско от междинната класа у нас, твърди " Уикенд ".

 



„ Новият на Златка е много разкъсан. Кара кола на лизинг и целият е облечен в ментета, както и тя. Делят си разноските, когато вървят по почивки. Всичко е фалш и неистина за пред света и сякаш да нервира Благо. Много я е гняв, че той я заряза и откача от завист. Никой не я желае към този момент, тъй като остаря. Много бройки навъртя и мъчно може да я вземе някой за жена ", разясняват познати на смуглата двойка, която обожава да се припича на слънце и в солариума.

В момента влюбените гълъбчета са на отмора на родното море, където най-вероятно отмарят без пари, против реклама. Преди това двамата бяха в Санторини, където не спираха да парадират с сякаш първокласния си метод на живот, маркови одежди и африкански загар. В реалност са спали в апартамент чартърен за 80 евро на нощ.



Мис Плеймейт 2007 даже се изясни в обич на арменеца, който я накичи със злато като циганска баронеса. Добре осведомени източници подшушнаха, че гривните „ Картие ”, с които се хвали русата изкусителка, са подправени и костват много на ниска цена.

Изданието твърди още, че Хачатрян е някогашно гадже на друга плеймейтка - Моника Валериева. Дупничанката даже била кръстила котката си на името на някогашния си. Красивият бенгалски котарак се споделя Карел. 

 

 

 

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР