Всичко е декларирано, всичко кореспондира с декларациите ми в НАП.

...
Всичко е декларирано, всичко кореспондира с декларациите ми в НАП.
Коментари Харесай

Румен Порожанов: Декларирал съм всичко, нищо не е укрито

Всичко е заявено, всичко кореспондира с декларациите ми в Национална агенция за приходите. Пред КПКОНПИ всичко е подадено правилно, като се изключи приходите ми от заплатата от министерството от миналата година. Това е противоречие, което съм отстранил в периода, който ми е даден. Подал съм заявки - в четвъртък или петък, до КПКОНПИ, да разгласяват данните. Очаквам те да го разгласяват - уповавам се.

Това съобщи в предаването "Беновска пита " по "Канал 3 " земеделският министър Румен Порожанов във връзка несъответствията в декларацията му.

"Пропуснал съм да напиша заплатата си от министерството от миналата година - години наред съм попълвал по този метод. Другото е на втора страница - дали съм в разлъка, дали съм във фактическо общуване с друго лице. Аз съм в обикновено общуване - женен. Там в края има една четвърта алтернатива по новия закон - "желаете ли да се възползвате от това, лицето, с което сте във фактическо общуване ", там има една отметка ЕГН. И по инерция съм попълнил ЕГН-то на брачната половинка ми. Не съм заявил фактическо общуване - одобрявам, че техническата неточност е моя, бих обърнал внимание да помислят IT експертите дали да се отваря интензивно тази алтернатива. Вместо "да " или "не ", излиза ЕГН, и по инерция съм поставил ЕГН-то на моята брачна половинка ", изясни случилото се Порожанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР