Всичко беше изчегъртано и клановете там се бият. Последните седмици

...
Всичко беше изчегъртано и клановете там се бият. Последните седмици
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Клановете в ДАНС се бият

" Всичко беше изчегъртано и клановете там се бият. Последните седмици всеобщо се сменяха хора. Може да са били подплашени или извън да са им споделили, че върви контрабанда ", изрече съмнение Борисов.

 

По-рано денем, министър председателят Николай Денков е изискал през вчерашния ден от Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) информация за акцията в митниците, само че тя му е била отказана с аргумента, че е нужно позволение от Софийска градска прокуратура.

 

Той е изпратил искане за даване на такава информация. " Това, което знаем като обстоятелства, е, че откогато е назначена Петя Банкова, имаме рекордно количество арестувани опиати. Важно е да се разбере какво се случва, с цел да не се окаже, че като по филмите е атакувана, тъй като си прави работата ", сподели Денков.

 

По отношение на идните избори, Борисов разяснява, че не знае по какъв начин ще си приказват с ПП-ДБ след изборите и още веднъж повтори цялата последователност, довела до предварителните избори.

 

" Затова отново ще повторя хронологията. След като отидоха с Мария Габриел при президента, една седмица по-късно Рая Назарян сподели подписаното от нас съглашение. След това водихме договаряния, в които за 4 министри имаше спор от наша страна – Йоловски, Василев Тагарев и Румен Радев. Вчера демонстрирах на Лорер смс от Асен Василев, в който ми сподели, че е на линия да приказваме. Той пристигна. Пред мен стоеше листа с министрите. Дебело подчертах, че Асен Василев остава. На Йоловски му сложих въпрос, да изберем различен министър. Собственоръчно на мястото на Христо Гаджев написах Тагарев, на мястото на Жечо Станков написах Румен Радев. Ако отговорът за това държавно управление е " да ", по какъв начин ще се разправям с ГЕРБ е моята работа. Отговорът беше, че желаят Калин Стоянов да бъде махнат. След това имаше две срещи на Габриел с Денков, на които казахме, че не отстъпваме нито за Ивелина Дундакова, нито за Румяна Бачварова. Заради един министър отидохме на избори, напомни Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР