Всичките тези скандали с апартаменти и тераси ще приключат само

...
Всичките тези скандали с апартаменти и тераси ще приключат само
Коментари Харесай

Бивш депутат за Апартаментгейт: Докато не паднат всички плочки от доминото, играта не спира

Всичките тези кавги с жилища и тераси ще приключат единствено когато да влезеш в политиката стане непривлекателна вероятност. Въпрос на персонален морал е да устоиш на изкушенията в политиката. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ юристът и някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Владимир Дончев.

Тук има резултат на доминото. Докато не паднат всички плочки, играта не стопира. Това разгаря взаимни топения, вътрешни кавги, което води обстановката, в която сме сега, съобщи той.

Този скандал има много потребна страна, тъй като има очистващ, предпазен резултат и ще накара идващите претенденти за политици да имат едно мислено и да знаят, че по този начин не може, не трябва. Но абсурдът може и да има и различен резултат – да отврати гласоподавателите и да ги накара да не отидат до урните на идните избори, уточни Дончев.

Когато хората вършат договорка, постоянно търсят метод да спестят някой лев. Трябва обаче да създадем разлика сред елементарния човек, който продава гарсониерата си и укрива 100-200 лв., което също е укоримо, и големеца, който крие големи суми от фиска. Върху политиците тежи отговорността да трансформират разпоредбите и те да се съблюдават, акцентира някогашният народен представител.

Склонността за трупане на жилища и тераси е една патология, обвързвана с хората с власт. Докато не се одобряват ясни правила, българският жител ще бъде погнусен и ще бяга от урните, сподели още Владимир Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР