Всичките тези, които сега се точат за властта с нищо

...
Всичките тези, които сега се точат за властта с нищо
Коментари Харесай

Каракачанов призова за диалог в обществото без да се вади нож

" Всичките тези, които в този момент се точат за властта с нищо не са по-добри. Напротив, те са коренна диаметралност на нашите разбирания, идейни и идеологически визии. Нашата позиция е да се търси разговор. 30 години ги следя и го приказваме от доста години. Крайно време е българинът с българина да намерят общ език и да приказват, а не да вадят нож. "

Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов при откриването на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански.

Той прикани да бъде открит разговорът в българското общество.

С борба, с ненавист, с принуждение не се постигнало нищо нито в България , нито по света. Обществото се разделя, хората се намразват и то за дълго време. Брат с брата, татко и наследник ", сподели Каракачанов.

Разделението на обществото се употребява една група политици, тъй като те си заграждат една кошара от послушни овце , викайки първоначално " долу Българска комунистическа партия ". Другите от Българска комунистическа партия страхувайки се, че в случай че другите дойдат ще ги подгонят се групират в алената кошара. След това се разделихме на монархисти и републиканци. Сега на гербаджии и антигербаджии. Това нещо употребява всички тези, за които приказвам, само че не към този момент 30 години не употребява нацията ", акцентира Каракачанов.

Той добави, че този модел не е направил нищо потребно за България.

" От 9 млн. на 1 януари 1990 година в този момент сме под 7 млн. Неграмотността нараства. И то измежду българското население. Нивото на обучение тотално спадна. Това е пътят, по който вървим 30 години. Това е пътят, който ни оферират и едните, и другите, сподели още вицепремиерът.

Той акцентира, че за Вътрешна македонска революционна организация националният интерес стои над всичко и не са съгласни да вършат взаимни отстъпки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР