Всичките тези институции, които съществуват без някакъв видим резултат от

...
Всичките тези институции, които съществуват без някакъв видим резултат от
Коментари Харесай

Станкушев : Мисля, че са ликвидирали Божанов , за да не се разприказва

Всичките тези институции, които съществуват без някакъв забележим резултат от работата им, следва да дават отговор. Прекалено доста сме им дали и по случая с Мартин Божанов, и по делото „ Осемте джуджета ”. Трябва да стартират да проверяват - свързани лица, клубове, коя е компанията записала клуба? Първата компания е благосъстоятелност на Божанов. Това съобщи шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев по Народоосвободителна въстаническа армия. 

Според него би трябвало да се разпитат ръководители на профилирани звена.

„ Слушах Бойко Рашков, който сподели, че 2021 година единствено няколко седмици откакто става министър, е приел и изслушал арбитър Цариградска, Ивайла Бакалова и Антикорупционния фонд. Когато сглобява картината, с цел да не се получи " теч в системата ", пуска досието със събрана информация през деловодството на Министерство на вътрешните работи и напряко в ГДБОП. Но същия ден в една медия излиза информация какво се е говорило и какво се знае ”, уточни шефът.

По думите му региона, където беше погубен Мартин Божанов-Нотариуса, е високо охраняван.

„ Това е един високо охраняван регион. Мисля, че е имало заповед да бъде премахнат, с цел да не се разприказва. В момента, в който се е появил е бил заловен. Защо е бил обичай е въпроса? Това е безсмислено. Може би е трябвало да каже, преди да бъде погубен, нещо, което е доста значимо. Или да даде нещо ”, допуска Станкушев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР