Всичките мотиви за смяната на главния секретар на МВР Петър

...
Всичките мотиви за смяната на главния секретар на МВР Петър
Коментари Харесай

Бивш МВР шеф разнищи мистерията с убийствата на Алексей Петров и Къро

Всичките претекстове за промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров съставляват самопризнание, че са налични учредения самият вътрешен министър да си подаде оставката. 

Мотивите за промяната на главсека са свързани и с изтеклите записи от политиците “, това съобщи някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев във връзка промяната на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, която изиска силовият министър Калин Стоянов.

Демерджиев отбрани Петър Тодоров и съобщи, че основният секретар на вътрешното ведомство си прави работата професионално, отговорно и съзнателно. Той не е чул и съответни причини за промяната на основния секретар.

По думите му има една разпра със системата на Министерство на вътрешните работи и тя няма да е единствено с основния секретар на ведомството, само че и да се създадат избори с „ наше Министерство на вътрешните работи “.

В рамките на мандата си като длъжностен вътрешен министър, Демерджиев е работил и с Петър Тодоров, и с Калин Стоянов като шеф на ГДБОП. „ После позицията на Стоянов се промени на 180 градуса “, уточни той.

Той уточни, че механизмите в Министерство на вътрешните работи се погазват от новия вътрешен министър Калин Стоянов.

„ Кой следи за хора от контингента на Ангел Христов и дали ГДБОП не би трябвало да отговори и да откри кои са тези лица, умъртвили Христов “, запита Демерджиев.

Той даде образец още, че цяла седмица страната не може да откри дали Петър Петров-Пепи Еврото е жив или не.

За убийствата на Алексей Петров и Къро

Демерджиев уточни, че убийството на Петров е първото ликвидиране на човек от ъндърграунда, който е директно обвързван с политиката у нас.

Той отхвърли да има връзка сред убийството на Алексей Петров с Красимир Каменов-Къро в ЮАР.

„ Самият Алексей Петров се манифестира като проектант на настоящето държавно управление сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Никой не опроверга думите му. Мнозина са хората, които удостоверяват думите му.

Не може да се направи аналог сред убийството на Къро, който живее повече от 20 години в чужбина и това на Алексей, което е показно, направено измежду бял ден и то на човек, който е директно зает с политическите процеси у нас “, добави Демерджиев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР