Всичките, които прочетох вчера като имена - са били в

...
Всичките, които прочетох вчера като имена - са били в
Коментари Харесай

Борисов за ротацията: Нищо не е на всяка цена, но имам увереност, че ще се случи

Всичките, които прочетох през вчерашния ден като имена - са били в Съединени американски щати единствено преди седмица. Това, което помолих е да не си приписват заслуги, които са на Народното събрание. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народно събрание. 

Той напомни, че същите компании, които правят ремонтите в София, са създали такива като Борисов Бонев известни. " Фандъкова ли трябваше да реди жълтите павета. Сега те ще си изберат компаниите и ще гледаме сейр ", добави той. 

" Премиерът ми е писал да се забележим. Ние сме във фантастични връзки със Съединени американски щати. Не инцидентно толкоз огромни компании идват тук. Няма нищо неприятно да се върви в Америка. Защо договорите не се подписват тука в Гранитна зала ", сподели той.  " Рано им е да се мерят с мен. Няколко пъти съм бил в Съединени американски щати, церемонии, гърмежи. Кацах, виждах се и се връщах, с цел да не харчим държавни пари ", изясни още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Борисов добави, че в доста министерства не се работи. " Такъв образец е Министерство на земеделието. Цяла Европа е пламнала, нали виждате какво се случва, тъй като тука не се приказва и не се вземат ограничения ", запита той. 

" Мандатът ще е на ГЕРБ. Нищо не е непременно. Имам убеденост, че ротацията ще се случи. Всеки ден слушам нови и нови искания. Затова връщам тематиката за регулаторите - за какво не бяха заменени до момента ", запита още той. 

 

 

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР