Всичките 191 общински избирателни комисии са предали вече документите си

...
Всичките 191 общински избирателни комисии са предали вече документите си
Коментари Харесай

Очакват се окончателните резултати от балотажа

Всичките 191 общински изборни комисии са предали към този момент документите си в Централната изборна комисия, след втория тур на локалните избори и към този момент се прави наново въвеждане на данните. Утре е крайният период за оповестяване на окончателните резултати от балотажа.

ГЕРБ ще има кметове в 11 регионални града. ПП-ДБ - в 4 регионални центъра - София, Варна, Благоевград и Пазарджик. Българска социалистическа партия печели две кметски места - в Шумен и Русе, самостоятелни кметове ще имат в Разград, Перник и Силистра. " ИТН " печели в Ловеч. Още на първия тур Движение за права и свободи традицонно печели Кърджали.

Очаква се още през днешния ден от щаба на останалата втора в София Ваня Григорова да приготвят документи за оборване на резултатите от балотажа. Пред Българска национална телевизия Григорова съобщи, че става въпрос по-скоро за инспекция и посочи, че не тя, а обединението, която я издига, оспорва резултатите. Екипът ѝ приготвя документите, с цел да може в границите на седемдневния период жалбите и сигналите да бъдат импортирани в съда. По данни на ЦИК, малко под 5 хиляди гласа разделят Григорова от Васил Терзиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР