Всички зрители на най-гледаната телевизия у нас, всички читателите на

...
Всички зрители на най-гледаната телевизия у нас, всички читателите на
Коментари Харесай

Гласувайте за своя фаворит в конкурса Мениджър на годината в анкетата на bTV

Всички фенове на най-гледаната телевизия у нас, всички читателите на btv.bg за следващ път имат опция да дадат своя избор за най-хубав управител в България измежду финалистите в 12-то издание на единствения по рода си конкурс " Мениджър на годината ". Специалната анкета на малкия екран, която обичайно съпътства дните преди формалната гала за лъчение на спечелилия в " Мениджър на годината ", към този момент е дейна. 

bTV е медиен сътрудник на конкуренцията за висши мениджърски достижения, проведен от списание " Мениджър " и кани всички фенове и читатели на сайта да посочат своя любимец измежду към този момент оповестените претенденти за кристалната статуетка от финалната десетка.

Вие, читателите на „ Мениджър Нюз “ също можете да се включите в гласуването и да посочите своя любимец като първо маркирате избора си в профил вляво на желания от вас претендент, а по-късно кликнете върху аления бутон с надпис „ Гласувай “ най-отдолу под изброените 10 финалисти.

Мениджърът, събрал най-вече гласове в анкетата на bTV, ще получи специфичната премия на медийната група по време на тържествената гала-вечер в Националната опера и балет на 4 ноември.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР