Всички знаят коя е Грета Тунберг. Целият свят следи всяко

...
Всички знаят коя е Грета Тунберг. Целият свят следи всяко
Коментари Харесай

Изабела Ярванди и коя е шведската анти Грета Тунберг

Всички знаят коя е Грета Тунберг. Целият свят следи всяко деяние на 16-годишната активистка и е осведомен с многочислените придвижвания срещу климатичните промени, въодушевени от самата нея. Само преди няколко дни списание Time я разгласи за Личност на 2019 година

В последно време в Швеция обаче стартира да се чува гласът на още една връстничка на Грета - Изабела Ярванди.

Изабела съумя да си завоюва прозвището " анти-Грета ", защото има доста по-различни полезности и насочва други послания към света. Изказът ѝ също е доста по-различен от този на Грета - за разлика от нея, Изабела приказва по-спокойно и напълно не толкоз нападателно и нападателно.

И до момента в който Грета се концентрира върху проблемите с климата и опазването на околната среда, тя като че ли изобщо не се вълнува какво се случва в личната й страна. Изабела обаче е на радикално друго мнение. Според момичето, в случай че човек не пази личната си страна и хората в нея, от него не може да се чака да избавя света.

Освен разнообразни възгледи, двете девойки са и от разнообразни прослойки на обществото. Грета е родена в Стокхолм в семейство на богати шведски актьори, до момента в който Изабела е родена в Гьотеборг в мултикултурно семейство на шведка и иранец. Въпреки това, тя е безжалостен съперник на демократичната миграционна политика на Швеция.

Родният ѝ град е един от центровете за мигранти и тя от дете е очевидец на тяхното " недопустимо и неуважително държание ". Момичето има вяра, че точно притокът на чужденци към Швеция е повода за все по-нарастващата престъпност в страната.

Изабела Ярванди се прочу към демонстрациите на " Жълтите жилетки " срещу подписването на Глобалния контракт за безвредна, проведена и законна миграция на Организация на обединените нации от страна на Швеция.

Ярванди се опълчва и на новата вълна на феминизма, както и на " ЛГБТ пропагандата ", която, по нейно мнение, е превзела шведските учебни заведения. Тийнейджърката твърди, че е покровител на обичайните фамилни полезности.

Според почитателите на Изабела в обществените медии, тя просто споделя на всеослушание истината, която доста европейци си мислят, само че не смеят да изрекат, написа Jons New Place.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР