Всички знаят, че аз съм вътре и това е опит

...
Всички знаят, че аз съм вътре и това е опит
Коментари Харесай

Всичко Живо Впери Взор! Жената На Ценко Чоков Най-Накрая Проговори! Дръжте Се, Лично Разкри, Че Ще

Всички знаят, че аз съм вътре и това е опит за ликвидиране. Аз съм неработоспособен и се движа мъчно. Това сподели пред камерата на Би Ти Ви охранител в парцел на Веселин Попов - Лунгара от село Галиче. Палежът бе осъществен през вчерашния ден, като фамилията на Попов твърди, че зад него стои фамилия Чокови. " На всички е ясно кой ни тормози. Това е Цеци Тинчев. Дясната ръка на Ценко Чоков ", това сподели Елеонора Попова, брачна половинка на Веселин Попов - Лунгара.

" Бой и палене измежду бял ден. Това е всекидневие тук. Няма значение, че Ценко Чоков е в ареста. Каквото каже той, това се случва. Не сме милионери като семейство Чокови. Абсолютни нелепости са, че ние сме си запалили къщата. Аз не мога да си разреша нова къща. Така е комфортно на Чокови. Така е комфортно и на полицията, които не вършат нищо. Никой не споделя, че Ценко Чоков ни е запалил. Тое ясно кой идва, чупи и пали ", разгласи Попова.

По тематиката приказва и брачната половинка на Ценко Чоков. " Не мога да разясня вчерашния палеж. Как Ценко Чоков ще го поръча? От пандиза ще каже на някой служител на реда да пристигна да ги възпламени? Никой не отразява от съда по какъв начин очевидците споделят, че са накарани на мощ от Веселин Попов да приказват против Ценко. Палежът е инсцинировка от фамилията на Лунгара, с цел да ни злепоставят ", сподели тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР