Всички знаете каква е ситуацията в света и в България

...
Всички знаете каква е ситуацията в света и в България
Коментари Харесай

Служебният министър на икономиката Никола Стоянов: Тежки дни очакват хората в България и бизнеса

Всички знаете каква е обстановката в света и в България - тежки дни чакат хората в България и бизнеса, по тази причина би трябвало да използваме оставащите топли дни, с цел да се подготвим идващите сложни времена. Това сподели по време на брифинг служебният министър на стопанската система Никола Стоянов, който показа екипа си и техните цели.

" Съдействаме с каквото можем. В случая ни е допустимо и към този момент е почнала анкета измежду бизнеса, която би трябвало да даде на щаба картината какъв брой български предприятия употребяват газ, какъв брой могат да минат в спешна обстановка на друго гориво. Ние ще бъдем гласът на бизнеса в този щаб ", сподели още Стоянов.

„ В последните години станаха доста смени в държавната администрация, което води до загуба на експертност. Знаете, че МИ беше разграничено преди 7-8 месеца на две – на стопанската система и промишлеността и на нововъведенията. Това единствено по себе си води до тематики, които са значими и за двете министерства. Който си разрешава да спекулира, да злоупотребява, ще бъде осъден “, разяснява Стоянов.

„ Заместник-министри са Ирина Щонова и Димитър Данчев. Част от екипа са работодателските и синдикалните организации “, посочи Стоянов.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/384260143828121
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР