Всички знаем колко трудно понякога е да изразим чувствата си.

...
Всички знаем колко трудно понякога е да изразим чувствата си.
Коментари Харесай

Оригинални идеи за “Свети Валентин“: 8 начина да кажеш на някого, че го обичаш

Всички знаем какъв брой мъчно от време на време е да изразим възприятията си. Мислим си, че обичаните ни същества го знаят и забравяме да им го демонстрираме. А какъв по-подходящ празник от Свети Валентин да им го покажем?

Денят на влюбените е единствено след ден. Ако към момента не сте измислили подобаващ метод да зарадвате половинката и да ѝ покажете какъв брой значи за вас, ще ви дадем няколко забавни хрумвания, написа “Дарик нюз ”.

 

Тръпката е на всички места с efbet.com

Купете му нещо сантиментално, което знаете, че би го зарадвало. Нека цената е без значение. Важното е да му покажете, че го познавате и знаете какво харесва. Вместо просто да му го подарите, обаче, напишете дребни залепващи се листчета с номера из цялата къща, които да водят до красиво опакован подарък. Всяко открито листче ще води до идващото, до момента в който половинката ви не стигне задачата. Със сигурност това ще бъде по-вълнуващ метод да получи подаръка си.

 

Покажете на обичания си човек какъв брой доста неща харесвате в него. Може бъдете изобретателни и да го извършите като в обособен плик пишете по едно обичано негово качество. Поставете пликовете в красива кутия и му я подарете. Половинката ви ще оцени този жест и ще се почувства обичан/а.

 

 

 Подарете му/ѝ любимо преживяване, на което да присъствате и вие. Така, като се изключи че ще накарате обичаното си създание да прекара един паметен ден, ще покажете, че го/я познавате задоволително добре. Това може да бъде каране на кънки на лед, урок по готварство, скачане с бънджи, конна езда, урок по латино танци или каквото и да е друго занятие, което постоянно е искал/а да опита.

 

 

 Отидете на отмора дружно. Кой не обича да се глези? А какво по-хубаво от това, когато е с обичания си човек в сантиментална конюнктура? Изборът е толкоз огромен, че сигурно ще намерите нещо, което е тъкмо по ваш усет. Може да бъде СПА отмора на обичано място, уютна къщурка измежду планината, разтривки за двама, а за какво не и да посетите някоя топла дестинация? За почитателите на романтиката всичко това може да бъде “гарнирано ” с розови листенца по леглото, шампанско с ягоди, сантиментална музика и плюшени мечета.

 

 Подарете на половинката си нещо персонализирано. Все повече магазини и онлайн уеб сайтове оферират такава опция. Без значение какво ще бъде – ключодържател с името, гравирана чаша, книга с подпис, особено за обичания човек или рамка с ваша обща фотография – ще покажете, че този човек е специфичен за вас. А за какво не и да отидете на фотосесия дружно.

 

Направете сантиментална вечеря за половинката си. Пригответе обичаното му ядене, направете някакъв апетитен десерт, който обича и купете хубаво вино. Подредете масата по хубав метод, запалете свещи и пуснете сантиментална музика за декор. Със сигурност половинката ще оцени старанията ви и ще остане удовлетворена. А за тези от вас, на които не им се отдава готвенето – същият резултат би имала и закуската в леглото. За нея може просто да купите френски кроасани от пекарната и да ги поднесете, дружно с топло кафе и сладка картичка. 

 

 Феновете на природата могат да намерят място с панорама към целия град и да се любуват на залеза дружно. Друг вид е да отидете по-късно вечерта и да гледате звездите. Това занятие не е доста уместно в най-студеното време, само че по тази причина може да вземете одеяло, с което да се наметнете и да се насладите на една топла вана дружно по-късно.

 

Имаме предложение и за тези, които обичат “целият свят ” да знае за любовта им. Ако желаете да кажете по нестандартен начин на обичания си човек какъв брой го обичате и хората да схванат за това – бъдете смели. Един от методите е да уговорите надпис в небето за половинката ви. Така с изключение на нея, очевидци на любовта ви ще станат още много хора и сигурно ще бъде нещо, което не го прави всеки. Друг вид е да поставите транспарант с обръщение, отправено към обичания ви човек. За всеки случай може да проучите авансово дали той/тя харесва обществената показност.

Какъвто и метод да изберете да засвидетелствате любовта си към половинката си, значимо е да бъде с готовност и да е направено от сърце. И не е наложително да бъде единствено на Свети Валентин.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР