Всички знаем колко е важно кожата ни да бъде защитена,

...
Всички знаем колко е важно кожата ни да бъде защитена,
Коментари Харесай

Как да се погрижите за кожата си след плаж?

Всички знаем какъв брой е значимо кожата ни да бъде предпазена, когато събираме загар на плажа. Подходящият слънцезащитен артикул е наложителен, тъй като в противоположен случай кожата може да пострада съществено. Как обаче да се погрижим по най-хубавия метод за кожата си след плаж?

Морето, пясъка и положителното въодушевление – това е нещо, което всяка година чакате с неспокойствие. За да не развалите своя морски престой обаче, би трябвало да внимавате освен за слънцезащитата, само че и за грижата за кожата, откакто сте си тръгнали от плажа. Току-що изложената ви кожа на слънцето има потребност от по-специално внимание и от няколко степенна рутина, която да следвате всеки ден:
Премахнете солената вода и пясъка
След като се върнете от плаж, не отлагайте измиването на солената вода и остатъка от пясъка по кожата си. По този метод ще намалите възможностите кожата ви да се изсуши и да се появи някакво неспокойствие.
Измийте кожата си
Използвайте гальовен почистващ препарат, с цел да измиете кожата си и да премахнете остатъците от слънцезащитните артикули, които сте употребявали по време на плажа. Потърсете почистващ артикул, който е подобаващ за вашия вид кожа.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР