Всички знаем колко е важно да се пие вода. Това

...
Всички знаем колко е важно да се пие вода. Това
Коментари Харесай

Кога през деня трябва да пием вода?

Всички знаем какъв брой е значимо да се пие вода. Това е тъкмо толкоз значимо, колкото е и дишането. Оказва се обаче, че тя е потребна по друг метод през другите елементи от деня. Ето по кое време денем би трябвало да се пие вода:

След ставане – 2 чаши вода

Това ще помогне на организма ви да се хидратира и да „ активирате “ вътрешните органи, прекарали последните 8 часа неподвижен. С двете чаши вода ще започнете „ стремително “ деня си и ще забележите, че водата разсънва повече даже от кафето.

Ако прибавите лимонен сок и мед, резултатът ще е в действителност незабравим.

1 чаша вода – половин час преди хранене

Водата взе участие във всички процеси по превръщането на храната в сила. Затова е значимо да пиете вода половин час преди хранене, с цел да подпомогнете храносмилането. Това значи освен, че ще можете да обработите добре храната и да извлечете значимите хранителни субстанции, само че и ще решите възможни проблеми с храносмилателната си система.
 вода ThinkStock/Getty Images
1 чаша вода преди къпане

Тя ще ви помогне да поддържате кръвното си обикновено. Докато се къпете кръвното пада, изключително при къпане с топла вода, а това при някои хора може да се окаже проблем.-->

1 чаша вода преди лягане

Помага за понижаване на риска от сърдечен или мозъчен удар, тъй като възстановява кръвното. И като споделяме 1 чаша, имаме поради сред 200 и 250 мл вода.
 вода преди лягане ThinkStock/Getty Images

И още:







Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР