Всички знаем какво е да си неуверен по време на

...
Всички знаем какво е да си неуверен по време на
Коментари Харесай

Споко, не ѝ пука! Недостатъците, които ти премисляш, а тя не забелязва

Всички знаем какво е да си нерешителен по време на среща: опитваш се да флиртуваш, само че мислено в действителност съставяш лист с всичките си кофти черти (които биха предиздвикали жертвата – пардон, половинката ти да избяга). Твърде постоянно обаче тези дефекти са неща, които никой с изключение на нас не би подлагал на критика. Ето кои свои „ слаби места “ мъжете ненавиждат, а дамите даже не виждат:

Че не си баскетболист

Преди време в интернет циркулираше смешка, гласяща нещо от сорта на: „ Наистина ли го смяташ за хубав, или просто е висок? “. Няма какво да се лъжем: високият растеж е преимущество в очите на доста дами. Това обаче надалеч не значи, че всеки под 1,90 метра бива отписан. Истината е, че въпреки да харесваме високите мъже, доста рядко бихме забелязали, че някой е невисок – най-вероятно е просто да не се замислим за растежа му. Така че тук единственият метод да се прецакаш е като вървиш с прегърбена стойка, издаваща ниско самочувствие.

Виж още: ТЕСТ: Тези въпроси са за 2 клас, само че ще се оправиш ли с тях? 

…нито пък бодибилдър

В същия ред на мисли дамите рядко чакат да имаш тялото на бодибилдър. Да – спортът и мускулите са супер, само че може да си във форма и без да изглеждаш като двойник на Скалата. А и щом тя е излязла на среща с теб, значи евентуално те счита за задоволително прелъстителен.

Че не си задоволително „ неустрашим “ (каквото и да значи това)

Повярвай ни: токсичните прояви на мъжкарство са впечатляващи пред компанията, не пред девойките. Повечето от нас се радват, когато мъжът против нас показва съответен набор от страсти и споделя (поне част от) ползите ни. Така че не се притеснявай да си поръчаш „ момичешки “ коктейл на среща и – за бога, не качвай фотоси от ловните си походи в Tinder.

Виж още: Как спах с гаджето на най-хубавата ми другарка на присъединяване на Меди 

…или пък задоволително богат

В България към момента царува циничната концепция за богат, тлъст мъж на междинна възраст, излизащ с млада златотърсачка. Този архетип води до това, че доста мъже виждат парите като билет за женско внимание – разбиране, което е освен неверно, само че и обидно за всички забъркани. Освен в случай че не искаш да свалиш Габи от „ Ергенът “, половинката ти едва ли ще чака да ѝ купиш BMW. В 21-ви век сме повече от способни да изкараме сами парите си: това, което ни интересува, е дали и ти (като нас) имаш фантазии и упоритости.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР