Всички знаем какъв е най-полезният обяд, но само здравословното меню

...
Всички знаем какъв е най-полезният обяд, но само здравословното меню
Коментари Харесай

3 основни причини да не обядваме на бюрото

Всички знаем какъв е най-полезният обяд, само че единствено здравословното меню не е задоволително. Особено в случай че по това време на деня сме на работа и решим да хапнем пред компютъра.
 Зеленчуци, скорбяла и протеини - ето по какъв начин би трябвало да наподобява идеалният обяд
Как наподобява здравословният обяд

Лесен трик да се сдобиен с него

Най-малкият проблем, който може да ни навлече обядът на бюрото, е ниска успеваемост. Но този метод на хранене води и до още куп неприятности, свързани и с физическото ни, и с психическото ни здравословно положение.

Болки в ставите

Оставането дълго в седнало състояние може да докара до напрежение в ставите и мускулите, оповестяват от Healthy George. Често е една от аргументите за намаляване основите на мускулите, което пък се отразява върху други жизненоважни елементи от тялото ни.

Ето за какво е добре да ставаме от работното място понякога, а обядът на открито или надалеч от бюрото е превъзходен мотив да го създадем.
 Снимка 527827

Стрес

Непрестанната работа постоянно провокира стрес, а яденето пред компютъра в допълнение би влошил ситуацията ни. Ако не се раздвижим малко и не сменим средата, възобновяване ни би било в пъти по-трудно и вероятността да се пренатоварим ни е в забрадка вързана.
 Снимка 527825

Експертите поучават да си вземем кутията с храната и да обядваме на открито. Ако времето го разрешава.

Мозъчна мъгла

Безпокойствието е съществена причина за мозъчната мъгла. Това психическо положение най-често се разказва със загуба наизуст и сила, както и непрекъснато тъмно въодушевление.
 Мозъчната мъгла, сънят, храната и по какъв начин да се оправим с тревожното положение
Какво е мозъчна мъгла и по какъв начин да я разсеем

Можем да се оправим, освен това без помощта на лекарства

Напускането на работното място най-малко за малко в обедната отмора сигурно освен ще ни успокои, само че и ще разсее неприятните мисли, които постоянно замъгляват преценката ни. Именно поради от време на време избираме неверния метод. Един от тях е точно решението ни да не станем от бюрото през целия ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР