Всички знаем как зодията определя много неща за самите нас,

...
Всички знаем как зодията определя много неща за самите нас,
Коментари Харесай

3 зодии имат нечовешка интуиция

Всички знаем по какъв начин зодията дефинира доста неща за самите нас, написа jenata.blitz.bg. Но кои сме ние в действителност съгласно звездата, под която сме родени?

Оказа се, че отговорът на този въпрос дефинира какъв брой развита е интуицията ви.

Представителите на избрани зодиакални знаци демонстрират отлични резултати при четене на мисли и различаване на страстите на други хора, както и в прогнозиране на бъдещето.

Оказа се, че те три зодии има нечовешка вътрешен глас и няма по какъв начин да ги заблудите.

Но да се върнем на тези с невероятната вътрешен глас.

Ето ги и тях:

Скорпион
Скорпионите елементарно учат логиката на психиката. Едва ли ще се изненадате от тази информация, тъй като те виждат хората като отворена книга и елементарно разпознават същинските им претекстове.

Достатъчно е да прекарат много време общувайки с даден човек, с цел да обхванат в неговата същина. Трудно е да заблудите представителите на тази зодия, както и да запазите някои секрети от тях. Каквото и да криете от тях, то знайте, че те сигурно към този момент знаят всичко.

Стрелец
Природата обилно е дарила Стрелеца с извънредно развита вътрешен глас. Представителите на този знак не се нуждаят от думи, с цел да поддържат връзка с други хора.

Те схващат събеседниците си без думи и знаят какво става в главата им. Стрелецът също може да изрази своите мисли даже когато мълчи. Трудно е да ги заблудите, изключително в случай че са се устремили към откриването на цялата истина.

Риби
Рибите са притежатели на мощна вътрешен глас, на която другите даже могат да завидят. Техните другари и познати постоянно означават способността им да проникват в мислите им.

Да се опитваш да лъжеш такива хора е безполезно… за всички. Те също по този начин „ четат ” страстите на хората.

Рибите обаче одобряват „ подаръка ” им от природата по-скоро като проклинание. Именно той е отговорен за това, че са предразположени към меланхолия и потиснатост. Те постоянно одобряват драговолно всичко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР