Всички знаем как може да пее Християна Лоизу и колко

...
Всички знаем как може да пее Християна Лоизу и колко
Коментари Харесай

Победителка от X Factor шашна Лили Иванова с това ВИДЕО

Всички знаем по какъв начин може да пее Християна Лоизу и какъв брой мощен глас има, само че с цел да се осмели да пее една от емблематичните шлагери на огромната Лили Иванова, се желае особена храброст, написа Шоу Блиц.

Победителката от " Х Factor " сподели по какъв начин е минало скорошно нейно присъединяване, на което е избрала да пее точно ария на примата на родната сцена. Очаквано, то провокира бурни аплодисменти!

Неотдавна чаровната брюнетка сподели, че е от смелите девойки освен в музикално отношение, само че и в персонален проект. Тя се пусна полугола от плажа и за първи път изненада даже и най-верните си почитатели, които сигурно не са очаквали да я видят тъкмо в този тип.

" Морското момиче ", написа единствено Християна над фрагмента, само че надалеч по-интересно в тази ситуация е кой е зад обектива. Засега не е ясно дали хубавицата има нов другар, откакто неотдавна се раздели с Боби Star Reporter. Дали е подготвена да стартира нова любовна връзка, единствено времето ще покаже, само че по този начин, като я гледаме, това евентуално може би към този момент е реалност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР