Всички знаем как е в света на известните - връзките

...
Всички знаем как е в света на известните - връзките
Коментари Харесай

Любовен триъгълник в Турция: Актриса от ''Сезони на любовта'' открадна режисьор от колежка

Всички знаем по какъв начин е в света на известните - връзките не са от най-трайните, а всички изневери се наблюдават от медиите и в нищо не може да остане прикрито. Така е на всички места, по този начин е и в прилежаща Турция, където почитателите на сериалите с интерес следят забавен любовен триъгълник.

Виж още: Глътка въздух за Берен Саат - актрисата се събра с мъжа си, посвети му благи думи за ЧРД

Става въпрос за режисьорът и комедиант Джем Йълмаз, който до неотдавна имаше връзка с известната у нас актриса Дафне Самейли. За първи път за раздялата им се разбра през февруари тази година. Връзката им продължи две години, а в основата на края на романса, твърди се, стои не какъв да е, а Серенай Саръкая, позната ни от " Кварталът на богатите " и " Сезони на любовта ".

Виж още: Йозджан Дениз се разведе с жена си, а в този момент отново се събраха! В Турция са уверени: ще има нова женитба

По всичко проличава, че Йълмаз е преодолял бързо Дафне, защото една от последните му фотоси в Instagram е не с кого да е, а със Серенай. Нещо повече - папараци в Турция са засекли и снимали двамата на сантиментална отмора в Бодрум.

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става!

Като че ли пък, с цел да официализира връзката си с режисьора, Серенай разгласява селфи, под което е поставила черно сърце като емоджи. 

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Горната фотография събра 150 хиляди лайкове за негативно време, а почитателите им разясняват, че любовта сред тях цъфти.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР