Всички знаем историите за обикновените момичета без синя кръв, които

...
Всички знаем историите за обикновените момичета без синя кръв, които
Коментари Харесай

Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория

Всички знаем историите за елементарните девойки без синя кръв, които се трансформират в принцеси и кралици като в приказките. Наричаме ги " модерни Пепеляшки ". Но един фитнес инструктор обръща нормалната настройка за Пепеляшка и съумява да завладее сърцето на същинска принцеса, освен това престолонаследница и бъдеща кралица.

Съпругът на шведската престолонаследница Виктория мъчно е спечелил сърцето ѝ, защото фамилията не е приело любовта им, оповестява сп. „ Мари Клер “, представено от Дарик.
 Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ)

Принц Даниел навърши 47 години в един от най-хубавите моменти в живота си. Здравословните проблеми, белязани от хронично бъбречно заболяване завършиха след интервенция за бъбречна трансплантация, за която татко му бе донор. Животът му по никакъв начин не е елементарен, само че той прави всичко допустимо, с цел да направи своя брачна половинка Виктория, най-голямата щерка на крал Карл Густав Шведски. История, за която мнозина не знаят, в последна сметка завършва щастливо.

Оказва се, че Даниел Уестлинг е бил персонален треньор на сестрата на принцеса Магдалена и макар че при започване на ухажването кралското семейство не го е приело, в последна сметка са му дали късмет. Всичко стартира през 2001 година, когато Виктория и Даниел се срещат в една от спортните зали, където той работи, до момента в който не стане негов съдружник, що се отнася до образованието и даването на насоки на принцесата. През 2002 година те вземат решение да създадат крачка напред, с цел да затвърдят любовта си, само че родителите на Виктория не одобряват връзката.


Седем години по-късно се случва това, което наподобява невероятно и крал Карл Густав му позволява да се ожени за обичаната му щерка. Одобрение, в което се намесва и шведското държавно управление. На 24 февруари 2009 година Кралският двор оповестява, че Виктория и Даниел ще се венчаят в катедралата „ Свети Никола “ в Стокхолм. От този миг нататък новият принц приема семейството Бернадот на шведската кралска династия. И те към този момент 10 години споделят живота си с уважението и възхищението, което изпитват един към различен. Щастливият брак дава и плод - две деца, принцовете Естел и Оскар.

Времената се трансформират и кралските особи също. Испанският крал Фелипе VI също се дами за Летисия Ортис, която е публицист и ефирен представител. За следващ път европейските кралски особи оставят старите обичаи зад тила си и избират да се оженят за любовта на живота си, тъкмо както са съумели кралете на Испания или в този случай Виктория и Даниел от Швеция.
 Фитнес инструкторът, който плени принцеса Виктория (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР