Всички знаем, че всяка една билка е дарена с уникални

...
Всички знаем, че всяка една билка е дарена с уникални
Коментари Харесай

Благодат! Този Мощен Мехлем Чисти Рак На Кожата! Хемороиди- Край! Много Е Лесен, Само Смесете

Всички знаем, че всяка една билка е дарена с неповторими лечебни свойства, само че когато те се комбинират тяхната мощ става ненадмината и могат да победят всяко заболяване, без значение какъв брой тежко е то. В рецептата на мехлема, който ще ви предложим има комбинирани 11 билки, а заболяванията които лекува са още повече. Пригответе си го и дано той постоянно да ви е на разположение, тъй като сигурно ще ви бъде необходим рано или късно.

Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

Мехлема се прави, като смесите по 30 грама от следните билки: черен оман, хвощ, цвят на луличка, пипериче, тетра и очеболец. После към тези билки добавяте и по 50 грама от билките: живовляк, кора на леска, невен, бял равнец и лайка. Размесвате всички вложени билки и към тях добавяте 1 кг обезсолена, авансово разстопена и гореща свинска мехлем, 300 грама пчелен восък и 500 мл олио. Тази примес от билки и артикули ври 10 минути. След тези 10 минути се маха от огъня и се оставя надалеч от него за престой от 10 часа. После още веднъж се връща на котлона, единствено с цел да се затопли. Сваля се от него и се прецежда. Готовия мас се изсипва в бурканчета или дребни кутийки, които смятате, че можете да употребявате за съхранението му, написа bilka.info.

При потребност изваждате и намазвате засегнатите места по 4-5 пъти дневно. Както споменахме този чудодеен мас е доста подобаващ при битката с рак на кожата, хемороиди и разширени вени. Използва се и за бързото зарастване на счупени кости или мъчно зарастващи рани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР