Всички знаем, че трябва да работиш, за да си изкарваш

...
Всички знаем, че трябва да работиш, за да си изкарваш
Коментари Харесай

Жена бие буркани със собствени пердаши за £237 - и те вече са разпродадени

Всички знаем, че би трябвало да работиш, с цел да си изкарваш прехраната, само че някои хора се бъркотят повече от други.

Всъщност толкоз мъчно, че една нахална инфлуенсърка продава буркани със личните си пердаши, с цел да заплати сметките, и ги наказа за голяма сума - £237. Въпреки високата цена, те към този момент са разпродадени, защото запалените почитатели бяха нетърпеливи да „ задоволят любознанието си “ за това по какъв начин мирише стримерът, което е малко жестоко, само че каквото и да плава в лодката ви.

Сингапурската инфлуенсърка Cheng Wing Yee, известна в Instagram като @kiaraakitty, твърди, че нейните буркани с пръди могат да бъдат „ непокътнати до 30 дни “.

В нейния онлайн магазин написа: „ Всяка бутилка е направена от Киара извънредно за вас, запечатана с любов~ в този момент най-сетне можете да разберете по какъв начин миришат нейните пърди! “ Той даже ви предлага опцията да „ персонализирате “ миризмата. Продължава: „ PS – можете даже да персонализирате миризмата, в случай че платите повече +$500 (£395). “

Стриймъръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР