Всички знаем, че сапуните, които масово купуваме по магазините и

...
Всички знаем, че сапуните, които масово купуваме по магазините и
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако се къпем често БЕЗ сапун?

Всички знаем, че сапуните, които всеобщо купуваме по магазините и супермаркетите, не са най-полезните са тялото ни. Чудили ли сте се какво ще се случи с кожата ви, в случай че от време-на време си взимате душ без сапун, а единствено с топла вода?
1. Ще намалите изсушаването на кожата си – сапуните, както всички знаем, доста изсушават кожата ни. Дори по-късно да я хидратираме с лосион, отново не можем да върнем идеално положението й преди да сме я изсушили със сапун.
 Ето за какво американски доктор не се е къпал от 5 години (ВИДЕО) Ето за какво американски доктор не се е къпал от 5 години (ВИДЕО)
Чувствам се прелестно. Така д-р Джеймс Хамблин неизменно дава отговор на въпроса по какъв начин въобще не се е къпал от пет години. „...
2. Ще оставите защитния пласт на кожата си – като се изключи че отстраняват бактериите по тялото ни, сапуните отстраняват и естественият предпазен пласт, който омазнява кожата ни и й придава здрав тип и положение.
3. Ще опазите интимните си елементи от зараза – колкото и да ви се коства необикновено, това е тъкмо по този начин. Колкото повече измиваме интимните си елементи щедро със сапун, толкоз повече лишаваме естествената им отбрана и те стават податливи на всевъзможни инфекции. Затова интимните елементи би трябвало да поддържате всекидневно единствено с интимна козметика!
4. Ще забавите появяването на бръчки – знаете ли, че има хора, които към момента измиват лицето си със сапун, който не е предопределен за това. Ако и вие сте от тях, би трябвало да знаете, че по този метод сапунът може да повреди киселинната обвивка на кожата и да провокира ранната поява на бръчки, а също така и акне, както и дерматит.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР