Всички знаем, че пътуването със самолет може да е нещастно,

...
Всички знаем, че пътуването със самолет може да е нещастно,
Коментари Харесай

Майка обвини American Airlines, че е държала децата си в „подобна на затвор“ стая за една нощ

Всички знаем, че пътуването със аероплан може да е нещастно, само че две деца може да са претърпели пъкъл, който възрастните в никакъв случай няма да видят. Една майка от Флорида упрекна American Airlines, че е оставила двете си дребни деца заключени в една стая за една нощ без храна или вода, оповестява New York Post.

Амбър Венчил, въпросната майка, е завела дело против самолетна компания, в която тя споделя, че предишното лято двамата й дребни синове — на 10 и 12 години — са пътували от Мисури до Ню Йорк като непридружени малолетни, когато закъснението и анулацията на полета са довели до разочароваща обстановка

Прочетете повече

Новите тийзъри на Mass Effect най-сетне удостоверяват това, което всички предполагахме

Съдиите Алито и Томас ненадейно настояват, че домашните насилници имат правото да имат оръжия

< p> Тръмп беше толкоз общителен, професионален и уважителен, колкото всички чакахме по време на процеса против него за машинация

Човечеството преди малко стана очевидец на първата си галактическа борба

Проблемът с отстраняването на Джим Харбо

Детето осведоми майка си, „ че не са яли или пили нищо от предходната вечер, даже гевреци или закуски, които нормално се дават от самолетната компания “, съгласно документите.

„ Стаята беше студена и децата прекараха нощта на диван с включени лампи. Очевидно децата са били настанени в изгубена детска стая “, продължава той.

Според делото, чиновник, който даже не е работил за American, най-сетне е дал на момчетата храна и питиета преди да се качат на полета си.

Vencill съди самолетната компания за неопределена сума за вреди. Тя твърди, че American е бил „ необмислен, разсеян и нехаен “ и е нарушил политиките и процедурите си, когато е „ погрешил “ децата. Vencill също по този начин твърди, че самолетната компания не е предложила да проверява за какво момчетата са били настанени в стаята или по какъв начин се е случило нещо друго. Когато се е свързала с отдела за обслужване на клиенти, тя споделя, че преди малко са й предложили опрощение и връщане на таксата от 150 $ за услугата за малолетно лице без компаньон.

Дейвид Ярославич, юристът на Венчил, сподели, че децата са били късметлии. „ Въпреки случилото се, те са огромни късметлии, че децата не са се озовали в Мексико или Латинска Америка, или където и да е. Никой не знаеше къде са. “

Още от Jalopnik

25-те най-хубави кавър песни на всички времена, класирани

Сълзите на Калеб Уилямс бяха нужни, с цел да накарат Линкълн Райли да уволни своя координатор по отбрана. Това е полуда

Good Riddance: статуята на Робърт Е. Лий най-сетне беше унищожена и познайте в какво ще се трансформира

Студиата поддържат стачката на актьорите, като упорстват за в действителност ужасяваща договорка за AI

Разработчиците на Night In The Woods анулират дълго чаканото следващо деяние

Запишете се за бюлетина на Jalopnik. За последните вести, Фейсбук, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, с цел да прочетете цялата публикация.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР