Всички знаем, че когато човек има много пари, всичко е

...
Всички знаем, че когато човек има много пари, всичко е
Коментари Харесай

Нож в сърцето? Лучия Бартоли със странно обръщение към Филип Плейн

Всички знаем, че когато човек има доста пари, всичко е допустимо. За международния дизайнер Филип Плейн няма невъзможни неща и го потвърждава всекидневно с първокласния си метод на живот. Талантът му е сносно прочут и у нас - родните плеймейтки обожават всички негови облекла и аксесоари.

Виж още: Бодибилдинг в цялостно деяние: Ралица от Игрите сподели плочки като за международно

През май месец Филип Плейн и половинката му Лучия Бартоли станаха родители. За дизайнера това е второ дете. Ако съдим по положението му, детето безусловно ще пораства в благоденствие. 

Виж още: Смях на непознат тил: Фифо се изкефи на хейта по Джаферович

От всичко, което звездните родители разгласяват, знаем, че животът им е една същинска приказка. Поне с такова усещане оставаме, виждайки фотоси от новия му дом. Всъщност дом е меко казано, тъй като това е безусловно замък като за същински принцове и принцеси. Цената е шокираща толкоз, колкото и размера му -  цели 280 млн. 

Виж още: Приятел и сътрудник на Денис Теофиков разяснява повода за гибелта му

След поредицата от общи фотоси в профила на любящата брачна половинка се появи една, която накара всички да се усъмнят в съвършените връзки сред нея и Филип Плейн. На фрагмента хубавицата стои пред скулптура, която се намира пред къщата за посетители в имението. По думите ѝ Филип Плейн е измислил всеки един подробност в този дом, само че тук по-странното е думите, с които го назовава - " гадже и татко на детето ми ". Най-вероятно няма никакви неясноти в техните връзки - по-скоро би трябвало много да внимава какво написа и по какъв начин ще се одобри от огромната публика. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР