Всички знаем, че Кама Сутра е най-богатият източник на съвети

...
Всички знаем, че Кама Сутра е най-богатият източник на съвети
Коментари Харесай

Уникални секс пози от Кама Сутра

Всички знаем, че Кама Сутра е най-богатият източник на препоръки за секса и щастието, който може да съществува. Но какъв брой от вас в действителност са се обърнали към нея, с цел да почерпят ентусиазъм и да зарадват половинката си в леглото? Ние взехме решение да ви предложим няколко пози, с които да разнообразите секса и да си създадете незабравими прекарвания. Съвсем лесни са, не е належащо да имате гъвкави стави.

1. Лотус
Ако сте в въодушевление за муден, гальовен само че и буен секс, това е вашето решение. Това е превъзходен метод да запазите близостта с колегата, като го прегърнете и не спирате да го гледате в очите. Просто вие и половинката ви би трябвало да седнете на леглото един против различен. След това се настанете комфортно в скута му и го прегърнете с ръце и крайници.

2. Охлюв
Знаем, че охлювът не е от най-сексапилните животни, само че дано не обръщаме изключително внимание на името на позата. Ето по какъв начин да я извършите: Вие лягате по тил и вдигате краката си нагоре, а половинката ви идва от горната страна и допира колената ви до раменете си.

3. Цепещ бамбук
Вие сте легнали по тил, половинката ви е от горната страна. Трябва да прехвърлите единия си крайник върху рамото на колегата, а другият остава в легнало състояние. В това време половинката е изправена на колене.

4. Ездачката
Мъжът е лежащ по тил, а дамата е от горната страна. Обърната е с тил към лицето му и се е подпряла на дланите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР