Всички знаем, че едно от най-лесните вкусотии, които можем да

...
Всички знаем, че едно от най-лесните вкусотии, които можем да
Коментари Харесай

3 трика за перфектен омлет – точно като в ресторантите

Всички знаем, че едно от най-лесните вкусотии, които можем да си приготвим, е омлет. Обаче бърканите яйца могат да станат необикновено вкусни, в случай че следвате няколко трика, с които да подобрите уменията си и да извършите омлет тъкмо какъвто бихте получили в един прекрасен ресторант.
Днес ще ви дадем една примерна рецепта, дружно със препоръките, с които да извършите най-вкусния омлет.
 Как да създадем най-хубавите пълнени чушки? Как да създадем най-хубавите пълнени чушки?
В Българския език има доста словесни борби, които се придвижват и на други терени като в кулинарията. Сигурен съм, че доста от вас ще пов...
1. Използвайте масло – наложителен детайл за хубавия омлет е да употребявате масло, вместо олио. Маслото придава доста по-плътен усет на омлета, до момента в който олиото несъмнено не е най-хубавата лой, с която можете да извършите омлет. Загрейте маслото на тигана, тъй че да стартира леко да цвърчи, след което изсипете разбърканите яйца и всички съставки, които сте решили да добавите към омлета си.
2. Бъркайте непрестанно – тайната на пухкавите бъркани яйца е в действителност да ги бъркате от самото начало, до момента в който ги готвите. Не прекалявайте с минутите, с цел да не ги пресготвите, това също е доста значим съвет! Направете сместа мека и бухнала като бъркате през минутите, през които готвите омлета си.
3. Не прекалявайте със съставките – доста постоянно вършим грешката да сложим всичко, което имаме в хладилника в омлета си, само че това е неточност, която единствено може да скапе усета. Сложете най-много 2-3 съставки, които си хармонират една с друга и не правете грешката да слагате всичко в един омлет. Най-добре е да сложите малко лук, сирене, чушка и шунка. С това приключвате съвършеният си омлет, без да сте поставили доста съставки в него, които единствено да объркат усета му.
Рецепта за съвършения омлет:
- 20-30 гр масло
 Три страхотни салати, които да опитате още през днешния ден Три страхотни салати, които да опитате още през днешния ден
В устрема си за по-здравословно хранене желая да споделя с вас три предписания за здравословни салати, които да опитате. Една идва от дока...
- 5 яйца
- 1 алена чушка
- 100 гр шунка
- ½ гл. лук
- 120 гр сирене
 Перфектната рецепта за пиле по римски Перфектната рецепта за пиле по римски
В кръга на шегата би трябвало да кажа, че пилето по римски не е пиле, което идва от Рим, а една чудесна рецепта за вечеря, с която можете да...
Начин на подготвяне:
Първо сложете маслото да се разстопи и да стартира да цвърчи. Добавете към него ситно нарязания лук, дружно с чушката и ги оставете да се позапържат на приблизително мощен огън. В обособена купа разбийте яйцата със сиренето. Чак откакто малко поомекнат зеленчуците прибавете яйцата. Бъркайте непрестанно, тъй че да се получи пухкава и еднородна примес. Не гответе доста дълго, няколко минутки са изцяло задоволителни, с цел да не пресушите яйцата и омлетът ви да стане корав и не чак толкоз апетитен!
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР