Всички знаем, че е добре от време на време да

...
Всички знаем, че е добре от време на време да
Коментари Харесай

Не изхвърляйте тези неща от дома си! Може да не си навлечете беди!

Всички знаем, че е добре понякога да разчистваме дома си от ненужни движимости и отпадъци. Има обаче неща, които е по-добре да не изхвърляме, защото можем да си навлечем огромни проблеми! 

Много движимости са енергийно свързани с дома ни и хората, които живеят с нас. Част от предметите оказват помощ за основаването на удобна сила в жилището. Съществуват и такива, които не притеглят шанса, само че в случай че ги изхвърлите, може да ви се случи нещо доста неприятно! 

Днес ще ви разкажем малко повече за нещата, с които е по-добре да не се разделяте. Или, в случай че го извършите, би трябвало да сте доста деликатни! 

Коса и нокти 

Косата и ноктите не би трябвало да се изхвърлят просто по този начин, тъй като в случай че попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да ви създадат магия, с която да откраднат шанса, здравето ви или нещо друго. 

Разбира се, че няма по какъв начин да пазите постоянно тези неща в дома си, не е и нужно. Просто би трябвало да се постараете да се освободите от тях по този начин, че никой да не може да ги откри, да вземем за пример да ги опаковате доста деликатно в хартия или да ги смелите усърдно. 

Часовници

Часовникът е време, а да пръскате времето е неразрешено! Той се счита за вълшебен предмет, който се свързва с индивида и мястото, в което той живее. Часовникът гълтам всичко положително, както и най-лошото. Точно заради тази причина не е добре да се дава на различен човек.

Смята се, че когато изхвърляте часовник, нарушавате връзката с най-близките си хора. Това може да докара до повреждане на връзките и съществени кавги. Най-добре е да ремонтирате остарелия си часовник. Да се избавите от него е целесъобразно, единствено когато към този момент не става за нищо!

Хляб

В доста култури хлябът е считан за свещена храна. Той символизира благосъстоянието и фамилното благополучие. Хлябът не би трябвало да се хвърля в боклука. Ако към този момент не става за ястие, можете да го надробите и да го дадете на птиците. Споделяйте хляба си, не го изхвърляйте!

Експертите като цяло не предлагат да изхвърляте  храна .

Същото важи и за  солта . Не се изкушавайте да я давате на заем. Ако нарушите това предписание, можете да навлечете проблеми както на себе си, по този начин и на цялото си семейство!

Портмоне

Портфейлът е място за предпазване на пари, което го прави финансов амулет. Той може да е изхабен и негоден, само че това не значи, че би трябвало неотложно да го изпратите в кошчето. Вземете си нов портфейл и носете парите си в него, само че дружно с него пробвайте да носите няколко дни със себе си и остарелия, а по-късно го оставете за една седмица в дома си. Така новото ви портмоне ще може да " свикне " с вас, а остарялото - да прекъсне тази връзка по най-безболезнения метод.

Когато спрете да ползвате остарялото, до момента в който продължавате да го носите дружно с новото, дано в него да има една банкнота. А когато дефинитивно се разделите с него, преместете банкнотата в новото.  

Снимки

Можете да хвърляте фотоси на които са хора, които не са ви родственици и нямат никаква връзка със фамилията ви. Ако на фотографията е някой доста безценен за вас човек, най-добре е да си я запазите за спомен. Дори към този момент да не споделяте с него, връзката сред вас няма да се прекъсне. 

Смело можете да изхвърлите фотография, на която е някой от враговете ви. В живота постоянно с течение на времето хора, които са били наши другари, се трансформират в най-големите ни и върли врагове, с които се постанова да живеем. Снимките на тези хора би трябвало да се изхвърлят. Ако и вие присъствате на фотографията, никога не би трябвало да я унищожавате, без значение кой стои до вас. Това води до съществени последици.

Ако инцидентно към този момент сте изхвърлили някое от изброените неща, не би трябвало да изпадате в суматоха! Можете да се възползвате от специфичните ритуали за привличане на шанс. Дори и във Фън Шуй има няколко метода за привличане на шанс, които ще ви оказват помощ да неутрализирате отрицателните последствия от недомисления акт, написа jenata.blitz.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР