Всички знаем, че дроновете са ирански, но властите не признават.Това

...
Всички знаем, че дроновете са ирански, но властите не признават.Това
Коментари Харесай

Руски експерт от министерството на отбраната: Всички знаем, че дроновете са ирански, но властите не признават

Всички знаем, че дроновете са ирански, само че управляващите не признават.

Това призна в ефир съветският консултант от Министерството на защитата и шеф на Центъра за разбори и тактики Руслан Пуков. Той е първият почитан представител на Русия, който удостоверява, че ирански безпилотни самолети са употребявани във войната против Украйна.

Пуков направи признанието пред двама публицисти току преди да стартира изявлението му за предаването " Что Это Значит ", като изцяло основателно може да допуснем, че експертът не е бил наясно, че думите му се записват и излъчват онлайн.

" Няма да клатим доста лодката. Затова ще ви помоля да не приказваме за иранските (дронове)... Всички знаем, че те са ирански, само че управляващите не признават ", изяснява, сядайки на диванчето Пуков, преди да бъде пресечен и да стартира изявлението всъщност.

Fail of the day. A Russian defence ministry expert doesn`t realise he is already on air and says: " Just don`t ask too much about these Iranian drones. We all know they are Iranian, but the authorities don`t want to admit it ".
— Tadeusz Giczan (@TadeuszGiczan)

Вчера Русия заплаши, че ще преоцени съдействието си с генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, в случай че той изпрати специалисти в Украйна, с цел да изследват дронове, които съгласно западните сили са създадени в Иран и употребявани от Москва в нарушаване на резолюция на Организация на обединените нации, съобщи Ройтерс. 

Говорейки след закрито съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на потреблението на безпилотни самолети от Москва, съветският заместник-посланик в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски прикани Гутериш и неговите служители да се  " въздържат от присъединяване в каквото и да е нелегитимно следствие ".

" В противоположен случай ще би трябвало да преоценим нашето съдействие с тях, което надали е в нечий интерес. Не желаеме да го вършим, само че няма да имаме различен избор ", сподели той пред кореспонденти.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР