Всички знаем чаровницата на театъра Албена Михова, която винаги е

...
Всички знаем чаровницата на театъра Албена Михова, която винаги е
Коментари Харесай

Албена Михова отвратена от колегите си: Лицемери!

Всички знаем чаровницата на театъра Албена Михова, която постоянно е усмихната, ведра и положителна. Е, това обаче също е до време и си има граници. Преди часове, нощес, слънчевата актриса се появи такава, каквато не сме я виждали до момента - огорчена, засегната и афектирана. А повода са нейни псевдо другари, множеството от които сътрудници.

Албена пусна странна фотография с дълбокосмислен текст късно вечерта в профила си. Казваме, че фотографията е странна, както сами ще видите, поради нелепия грим по очите на Михова. Нарочно ли го е направила, с цел да стои като гротеска, не знаем, само че лицето й е пред вас.



Над фотото си, тя написа, че единствено преди няколко седмици, в остарялата година, е имала доста повече " другари ", в сравнение с в тази. И в този момент единствено познати или изцяло непознати хора от мрежата се интересуват по какъв начин е, жива ли е, здрава ли е...

Албена сподели, че е засегната от отношението към нея на хора, които до неотдавна е приемала за близки, само че съобщи, че е войник и ще продължи напред, написа kluki.bg

Разбира се, след поста й, започнаха да се изреждат редица подкрепящи мнения, измежду които се видяха и тези на Мариана Попова, Тони Димитрова и други.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР