Всички златотърсачки са потънали в скръб и печал, защото още

...
Всички златотърсачки са потънали в скръб и печал, защото още
Коментари Харесай

Филип Плейн и Лучия с нова изненада в техен стил: "Никой нямаше представа за това"

Всички златотърсачки са потънали в тъга и тъга, тъй като още не могат да преодолеят новината, която Филип Плейн и Лучия Бартоли оповестиха в навечерието на Нова година. Тогава стана ясно, че двамата ще стават родители, а това ще е втори правоприемник за Филип.

Надяваме се, че не тази вест е предизвикала Моника да заяви на 31 декември, че е формалната държанка на Меди. Не, не намекваме нищо... единствено размишляваме върху случайностите и събитията. Припомняме, че Моника бе известно време гадже на Филип Плейн, само че връзката им не продължи дълго и той я разкара.

Виж още: Топ 7 на родните звезди, които все ни натрапват 

Да се върнем на Филип и Лучия, провинциалните двойки не ни вълнуват в този момент. Филип и Лучия зарадваха всички свои близки с новината, че ще стават родители на момченце. О, уверени сме, че Пиленцата от Монако треперят от благополучие за първокласните им познати Филип и Лучия. Дизайнейрът и инфлуенсърката оповестиха радостната новина с куп балони и цветя, а от фотосите ухае на скъпо.

Виж още: Гръм в парадайса? Сестрата на Саня Борисова няма да се дами за приятелката си, анулира сватбата

Оказва се, че точно на празненството Филип и Лучия са разбрали пола на бебето си. Двамата са държали да не знаят нищо авансово, а да се изненадат наедно с околните им. " Не знаехме въобще и нямахме визия за пола на бебето ни. Асистентът ми получи плик, в който пишеше дали чакаме момче или момиче ", написа Плейн към видеото тук: 

Лучия несъмнено е същинска щастливка, а родните Instagram моделки мъчно се съвземат, тъй като Филип скоро няма да е свободен мъж и възможностите им понижават от ден на ден. Времето също не е с тях, не стават по-млади и красиви. Е, да не се отчайват, тъй като са способни да си открият най-малко един български " мечо ". 

Изображение: https://www.instagram.com/philippplein/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР