„Всички заедно се включихме в коалицията БСП за България заради

...
„Всички заедно се включихме в коалицията БСП за България заради
Коментари Харесай

БСП е единствената опозиционна партия, която се доказа в последните 4 години

„ Всички дружно се включихме в обединението " Българска социалистическа партия за България " поради сходството на нашите стратегии. Конкретно ние сме за премахването на статута на търговски сдружения на лечебните заведения, за нарастване на приходите на хората, като се вкара необлагаем най-малко за най-бедните хора и се усилят фрапантно пенсиите. Ако се вземат парите от олигарсите и най-богатите нещата ще се компенсират и ще се даде въздух на най-бедните, които изнемогват. " Това съобщи проф. Минчо Христов, кандидат-депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " в 25-МИР, в ефира на NovaNews.

В предаването " Офанзива с Любо Огнянов " той съобщи, че би подкрепил да се направи проверка на предходното ръководство, с цел да се види кой какъв брой е откраднал и кой какъв брой би трябвало да върне.

Проф. Минчо Христов напомни, че в последния парламент Българска социалистическа партия предложи ясно да поддържа коалиция на така наречен " протестни " партии, с цел да може да се почисти наследството на ГЕРБ, само че не получи поддръжка. Той дефинира това деяние като грозно и добави: „ Корнелия Нинова предложи в последния злощастен
парламент да се спрат назначенията на ГЕРБ в последната минута на огромните енергийни компании, лечебните заведения и така нататък Тогава това рационално предложение беше отхвърлено от останалите. " Проф. Минчо Христов добави, че Има Такъв Народ, " Изправи се! Мутри, вън " и " Демократична България " не могат да създадат устойчиво държавно управление.
По думите му в сегашната обстановка в България би трябвало да се отдели внимание на няколко посоки: опазване на здравето и геноцидът, който се прави в него, приходите на хората и грабежа, който се прави от българските монополи.

„ Първата смяна, която ще предложа в Народното събрание, в случай че бъда определен, е промяната на тази незаконна комисия КЕВР и оттова ще се понижат цените на парното и тока ", съобщи проф. Христов.
„ Практиката сподели, че построяването на автомагистрали е незаконна активност, посредством която се крадат милиарди. Все отново Хемус би трябвало да бъде издигнат, само че по един почтен метод, с транспарантни търгове, а не както в този момент - една държавна компания да взима всичко, да прибира големите пари и да ги преотдава на подизпълнители ", сподели още той.

На въпроса за какво хората би трябвало да гласоподават за коалиция " Българска социалистическа партия за България ", проф. Христов отговори: „ Това е единствената опозиционна партия, която се потвърди в последните 4 години. Животът на хората би трябвало да се промени към положително, би трябвало да се търсят мостове, а не да се търси политическо опълчване, което ще докара неизбежно до една политическа рецесия ", приключи проф. Минчо Христов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР