Всички яхти на руския олигарх Роман Абрамович са акостирали на

...
Всички яхти на руския олигарх Роман Абрамович са акостирали на
Коментари Харесай

Роман Абрамович е преместил целия си яхтен флот в тази държава

Всички яхти на съветския олигарх Роман Абрамович са дебаркирали на крайбрежията на Турция, оповестява Daily Sabah. Това демонстрира, че по сходство на доста други съветски предприемачи, милиардерът не стопира да се пробва да избегне европейските наказания, наложени след офанзивата на Кремъл против Украйна.
 Абрамович си търси къща в Дубай
Абрамович си търси къща в Дубай

В един от най-големите изкуствено основани острови в света

Яхтите, наречени Halo и Garcon, са били видяни тези дни в турския пристанищен град Гьочек в средиземноморската провинция Анталия, съгласно разнообразни онлайн известия. Двете великански лодки са част от известната флотилия от първокласни суперяхти на глобения съветски милиардер на обща стойност над $1,2 милиарда.

Тези плавателни съдове са в допълнение към още два кораба, също негова благосъстоятелност и още веднъж преместени в Турция. Другите му две яхти бяха иззети във Фалмут Харбър в Антигуа и Барбуда през март, откакто английските управляващи съумяха да открият, че плавателните съдове са благосъстоятелност на Абрамович.
 Роман Абрамович и още трима глобени олигарси отвръщат на удара в съда
Роман Абрамович и още трима глобени олигарси отвръщат на удара в съда

Според тях европейските наказания са " противозаконни "

Въпреки това по-късно им беше разрешено да изоставен пристанището, защото карибската страна няма закони за наказания и не може да конфискува имущество, в случай че лицето не извърши закононарушение в страната.

Колкото до Garcon, тя се употребява за водни спортове, до момента в който Halo е известна като VIP туристически транспортен съд.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР