Всички ядки са полезни, но между тях все пак има

...
Всички ядки са полезни, но между тях все пак има
Коментари Харесай

Кога и кои ядки трябва да ядете?

Всички ядки са потребни, само че сред тях въпреки всичко има някои разлики. За да се възползвате оптимално от здравословните изгоди на ядките, би трябвало да знаете кои типове по кое време е най-добре да консумирате.

Има към 50 типа ядки по света и над 20 от тях са годни за ястие. Всеки тип може да се похвали с неповторим хранителен профил и друг усет. Като цяло всички ядки са храна са богати на протеини и здравословни мазнини, както и дават подтик на силата. В тях има още значими витамини и минерали.

Макар вкусни и потребни, с ядките не трябва да прекалявате. Подходящата по мярка порция дневно за вас е огромна, колкото шепата ви.
Кога и кои ядки би трябвало да ядете?
Както стана ясно, всички ядки са потребни и съдържат в себе си разнообразни субстанции. Най-добре е да откриете тези типове, които най-вече ви харесват и да ги включвате в хранителния си режим. Все отново е добре да знаете повече за ядките и по кое време кои от тях е уместно да консумирате.
Бадеми: Най-добри за кожата
За всеки, който има кожни проблеми, бадемите са в действителност добър избор. Бадемите са ядките с най-голямо наличие на витамин Е. Витамин Е е антиоксидант, който поддържа здравето на кожата и пази клетките от нездравословните резултати на свободните радикали, породени от замърсяване, UV лъчи, цигарен пушек и други фактори.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР