Всички взимат пари в парламента. Така дори да не стъпиш

...
Всички взимат пари в парламента. Така дори да не стъпиш
Коментари Харесай

Явор Нотев: Парламентът ще работи по-бързо и по-добре без БСП

Всички взимат пари в Народното събрание. Така даже да не стъпиш в пленарната зала взимаш към 1000 лв.. Това не е заслужено. Народният представител е определен от народа и би трябвало да е в Народното събрание. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от партия „ Атака “ Явор Нотев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Според него не е лицеприятна гледката на наполовина празната зала. „ Това е едно лошо послание и допринася за никия рейтинг на институцията, освен това дава вид, че НС няма да свърши работата си “, заяви той.
„ Парламентът не е пълноценен без опозиция. Факт е, че без БСП, парламентът ще работи по-бързо и по-добре е факт, но това не е рационално. Това заради което БСП напуснаха парламента не е национална кауза. Нямам съвет към БСП “, коментира зам.-председателят на парламента.
Явор Нотев коментира и споровете в малката коалиция. „ Не е изключено да се явим с обща листа на евроизборите. Разговор във формата на коалицията не е отхвърлен този вариант. Има конкретни разминавания. Предстоят разговори. Рано е да се каже дали се отхвърля едната или другата възможност “. „ Още е рано да се говори за край на малката коалиция. Запазваме коалицията, говорим за изпълнение на управленската програма “, увери Нотев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР