Всички връзки, дори най-добрите и щастливите, имат своите възходи и

...
Всички връзки, дори най-добрите и щастливите, имат своите възходи и
Коментари Харесай

Има 5 общи черти на неуспешните връзки и бракове

Всички връзки, даже най-хубавите и щастливите, имат своите възходи и падения. Преодоляването точно на неприятните моменти, компликациите и неизбежните спорове във връзката са основни за оцеляването на връзките. Много бракове и дълготрайни връзки завършват по разнообразни аргументи, само че всички те имат 5 общи черти между тях, които са общовалидни и които не би трябвало да се позволяват, в случай че желаете да спасите връзката си. Ето ги и тях.

1. Прощавали сте, само че в никакъв случай не сте забравяли
В брака и връзката постоянно има неща, които ще провокират спор. Единият сътрудник ще бърка, по-късно другият. Когато си простите обаче е значимо да го извършите в действителност. Много хора вършат грешката сякаш да простят, само че в никакъв случай да не не помнят това, което е трябвало да простят и по-късно в комфортен случай припомнят за него, употребяват го при идващите разногласия, натякват за него. Това отравя връзката. Злопаметността е рискова за връзките ви и би могла да се окаже причина за бракоразвод или разлъка. Стремете се да решавате проблемите си в точния момент. Не ги потискайте. Не се правете, че не съществуват, с цел да се постанова да се вършиме, че простите, а по-късно да припомняте. Опитвайте се да се учите взаимно от грешките си и да сте по-добри с всеки идващ път.

2. Не си казвате „ апелирам “ и „ благодаря “
Не става въпрос за положителни маниери и обноски. Възпитанието е нещо, което се допуска, че имате по дифолт. Става въпрос за действително почитание сред сътрудниците. Ако не изказвате признателност за дребните неща, за дребните жестове, какво остава за огромните. Ако не си казвате „ апелирам “, а употребявате повелителен звук, отровата ще се впръсква все по-дълбоко и по-дълбоко в връзките ви.

3. Не вършиме дребните ритуали във връзката ви приоритет
Когато забравите за значимите неща, които са ви свързали и позволите на битовизма и всекидневието да подтиснат любовта ви, това все в миналото в действителност ще се случи. Ако нямате нови прекарвания дружно, в случай че не се стараете да се изненадвате и не се възхищавате един на различен, с брака ви е свършено. Ако просто се прибирате вечер и спите под един покрив, това ви прави съквартиранти, само че не и съпрузи или интимни сътрудници. Никога не го забравяйте.

4. Никога не прекарвате качествено време поотделно
В една връзка е невероятно и двамата сътрудници да харесват безусловно идентични неща. Може да се допълвате по избрани параграфи, само че въпреки всичко има неща, занимания, ползи и занимания, които ви разграничават. Ако не одобрявате заниманието на колегата си и в случай че непрестанно изразявате възмущение, че той желае да го практикува или просто да излиза с другари понякога без вас, това ще повлияе зле на връзките ви. Добрите, здрави и уравновесени взаимоотношения изискват да приемате колегата си подобен, какъвто е. Ако му натяквате и го осъждате за нещата, които прави и харесва, това ще постави завършек на връзката или брака ви.

5. Карате се повече, в сравнение с се разбирате
Когато свадите, несъгласията, разногласията, неразбирателствата са повече от всичко останало, тогава връзката е или безсмислена, или обречена. Любовта сама по себе си не е задоволителна. Нужно е единодушие. Нормално е да имате спорове и разминавания, само че също по този начин обикновено и значимо е да ги решавате по верния неусетен метод. Ако не успявате, несполучлив ще е и бракът ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР