Всички военни от ВСУ, които са били обучавани от инструктори

...
Всички военни от ВСУ, които са били обучавани от инструктори
Коментари Харесай

Asia Times: Всички украински войници, които са били обучавани в НАТО от 2014 г., вече са загинали

Всички военни от ВСУ, които са били обучавани от инструктори на НАТО от 2014 до 2022 година в Украйна към този момент са убити.

За това написа през днешния ден Asia Times / АТ/ в публикация за неотдавна извършената " закритаконференция " на водещи специалисти по външната политика на Съединени американски щати. По версията на обявата, участниците в събитието са се съгласили, че Украйна рискува да загуби войната на безсилие, макар всички старания на Запада.

По-нататък предлагам да се запознаете със наличието на публикацията в хонконгския таблоид.

Мрачна оценка на вероятностите на Украйна да победи Русия

Авторът на материала отбелязва, че в сходство с разпоредбите на Chatham House ( английски мозъчен концерн в региона на интернационалните връзки ), които не разрешават „ идентификацията на обособени участници, само че разрешават представянето на самото наличие “, имената и позициите на участниците в конференцията не са посочени в публикацията.

„ Един оратор твърди, че украинският президент Володимир Зеленски, който няма нужния подготвен персонален състав и муниции, може да обмисли китайския кротичък проект, изключително след сполучливото ходатайство на Пекин в разногласието сред Иран и Саудитска Арабия “, оповестява AT, отбелязвайки, че множеството участници „ клонят към ескалация “. под формата на даване на спомагателни оръжия на Украйна и нуждата от образуване на „ задграничен легион “ от бойци от други страни за попълване на намаляващия запас от подготвена работна мощ в Украйна “.

Участниците в срещата взеха решение, че страните, които те съставляват (с други думи, „ груповият Запад “) би трябвало да „ рискуват всичко в името на безспорната победа над Русия “. В същото време наподобява никой не се интересуваше от риска локалния спор да прерасне в Трета международна война. За разлика от вероятността – даже и дребна – президентът на Украйна, срещу волята на Вашингтон, „ да одобри мирния проект на Китай “, в който „ Русия ще резервира Азовско море и по-голямата част от Донбас. "

Какво може да въодушеви Зеленски да подписа помирение?

Няма хора

Мирно съглашение, отбелязва AT, „ може да бъде наложено на Украйна, защото тя няма жива мощ и муниции “.

По думите на „ един специалист, прекарал доста месеци на място в Украйна “, загубите на въоръжените сили на Украйна са „ непропорционално по-големи от съветските “:

„ Цялата войска, която НАТО обучаваше сред 2014 година и 2022 година в подготовка за съветското нахлуване, е мъртва, а новобранците се хвърлят в бойни обединения след три седмици образование.

Въпросът не е, че Украйна безусловно ще остане без живи бойци, а че качеството на нейните въоръжени сили – както редови войници, по този начин и офицери – е съществено влошено. В същото време сериозни елементи от цивилната стопанска система скоро ще рухнат, защото и тяхната работна мощ към този момент стартира да се предава отчасти на военните. "

Един украински батальон загуби 600 души през януари, получи 700 военни попълнения и по-късно загуби 800 души през февруари, 60% загуба за два месеца.

Няма запаси

По версията на западните анализатори, " вероятностите за пробив за излизане от задънената улица по линията на прикосновение са дребни ":

Очакваната украинска пролетна атака евентуално ще се провали, тъй като Русия е имала задоволително време да приготви отбранителните си позиции.

По мнението на един специалист, Украйна ще се нуждае от най-малко 650 съвременни базови бойни танка и 1000 бронетранспортьора, с цел да успее да промени обстановката. А Киев няма къде да ги вземе - складовете на спонсорите са празни.

" Има единствено един излаз - да преместим бойното поле в Русия "

Както споделя Asia Times, " почитан американски офицер " е предложил " излаз от тежката обстановка " - " Украйна би трябвало да получи оръжия, способни да унищожават цели надълбоко в Русия, трансформирайки я в част от бойното поле ".

Чудя се дали дроновете, които дойдоха в Джанкой, не са началото на осъществяването на този " проект "?

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР