Всички виждаме, че и най-гръмогласните ни критици в София са

...
Всички виждаме, че и най-гръмогласните ни критици в София са
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред ГЕРБ-София: И най-гръмогласните ни критици са слаби управленци

Всички виждаме, че и най-гръмогласните ни критици в София са извънредно слаби управленци. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София. Специален посетител на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел. 

По време на съвещанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева обясниха какви са краткосрочните и дълготрайните цели на партията в столицата през идващите няколко месеца. Основните задания бяха сложени на районните координатори, които ще бъдат непрекъснато на терен, с цел да наблюдават от близко проблемите на кварталите и да алармират за нередности.

Борисов особено поръча да има непрекъсната връзка със софиянци. " Създадох партията, с цел да бъдем гласа на хората – неотложно би трябвало да възстановим непрекъснатата връзка с жителите на София на равнище региони ", акцентира той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР