„Всички вие сте лицата и посланиците на България и първото

...
„Всички вие сте лицата и посланиците на България и първото
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Павлова показа уникални СНИМКИ

„ Всички вие сте лицата и посланиците на България и първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018. Заедно ще успеем “. Това заявих довечера по време на церемонията на националния конкурс „ Бизнес дама на годината “, който към този момент 25 години отличава най-заслужилите българки на управителни постове “, това написа преди минути в персоналния си фейсбук профил министър Лилана Павлова, която показа и фотоси от събитието, на които неоспоримо наподобява в страхотна форма.




„ Благодарих на притежателя и уредника на състезанието – господин Евгени Минчев за поканата му да бъда патрон на събитието в навечерието на Българското председателство. Пред сполучливата и прелестна публика заявих, че това е още една опция да покажем, че България е освен красива страна, в която си заслужава да инвестираш или да дойдеш като екскурзиант, само че е и място, което би трябвало да бъде запомнено.


Всички ние можем да бъдем ценени, да бъдем почитан сътрудник за бизнес, за политика, „ мотор “ на Балканите, а те могат да бъдат прелестно място за живеене. Трябва да вървим с почтено вдигнати глави, тъй като го заслужаваме, а самочувствието ни не е без покритие и всички през днешния ден, в тази зала, го потвърждават – заявих още пред заслужилите и отличени българки на състезанието. Аз имах удоволствието да връча първата премия на госпожа Камелия Терзийска.






В края на церемонията пожелах на всички дами и техните фамилии радостни светли Коледни и Новогодишни празници, топлота в сърцата и домовете, да бъдат обичани и да обичат. Пожелавам го и на всички българи! “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР