Всички видяха топ луксозните изживявания на Пиленцата от Монако, които

...
Всички видяха топ луксозните изживявания на Пиленцата от Монако, които
Коментари Харесай

Лучия Бартоли е бясна? Филип Плейн покани на специална "среща" топмодел с безкрайни крака

Всички видяха топ първокласните преживявания на Пиленцата от Монако, които се оказаха, че нито са толкоз премиум, нито са толкоз първокласни. Докато те се излагат в народен ефир, Филип Плейн в действителност печели милиони всеки ден, с които радва половинката си Лучия Бартоли.

Припомняме, че двамата неотдавна станаха родители, а от раждането Лучия се е покрила тотално от обществените мрежи и не се демонстрира въобще. Появи се обаче слух, че мацката била гневна на Плейн, че поканил топмоделката Надин Леополд за най-новата рекламна акция на стилния му бранд.

Виж още: Директно от банята: Дъщерята на президента Радев се щракна по тънки презрамки

Надин е руса, с безкрайни крайници, една от най-горещите манекенки в света и е австрийка. Блондинката е също един от ангелите на Victoria's Secret, а единствено това качва много цената ѝ.

Говори се, че Лучия не била съгласна тъкмо Надин да е водещото лице в рекламната акция на Филип. На една от фотосите мацката театралничи провокативно, а към фрагмента написа " вечеря у дома ". Някои клюкари обаче четат прекалено много сред редовете и виждат изневери във всичко.

Виж още: Официално е! Изтече видео с Лидия и Наско Колев, в което се вижда... всичко

Истината е, че Лучия въобще не е ядосана на Филип, гледа си детето и въобще не се занимава със клюки в обществените мрежи. Филип е на същата вълна. Чат-пат на Плейн му се постанова да се снима с Пиленцата от Монако, когато отиват да пробват облеклата в съблекалните на марковите магазини, само че той е привикнал с българските столкъри. 

Изображение: https://www.instagram.com/philippplein/, https://www.instagram.com/xluciabartoli/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР