Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е

...
Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Благоевград: Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете сила да работим за България!

Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете мощ да работим за България.Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе посрещнат от стотици симпатизанти и членове на партията. Борисов пристигна в Благоевград, с цел да поздрави и нахъса претендентите за кметове в Пиринско, Дошли от най-далечните краища на района, кметове, претенденти за общински съветници, симпатизанти посрещнаха водача си Бойко Борисов на крайници, с нестихващи аплодименти.
За следващ път регионалният водач Андрей Новаков съумя да зареди с неповторима сила, юношески хъс и възторг цялостната зала " Скаптопара ",провокирайки бурни овации, описвайки всеки един от претендентите. Респектиращите резултати на огромна част от тях за следващ път демонстрираха, че ГЕРБ е партия, ковачница на извънредно съумели фрагменти. Усети се победната сила, която носят със себе си герберите, и с която влязоха в актуалните предизборна акция.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов взриви аплодисментите на присъстващите в залата с изявлението си, че ще опустоши конкурентните си, " двама братя и техният паж- претендентът за кмет ", с голяма мощ, единствено тъй като ненавиждат ГЕРБ и нейния водач. Димитър Бръчков-кандидатът за кмет на Петрич, град бастион на ГЕРБ, цитира Х. Александров, декларирал,че Бойко Борисов и ГЕРБ са приемен родител за непослушни деца, които от време на време би трябвало да бъдат напляскани, с цел да не изпускат правилния път. Така Бръчков благодари на Борисов за отношението му към локалната власт и всичко това, което е направил за Петрич в годините на ръководството му.

Думата бе дадена и на кандадидата за кмет на Разлог Красимир Герчев, който благодари на Борисов и ГЕРБ за поддръжката, за това че по време на неговите мандати, със съдействието на ГЕРБ, градът се е трансформирал в хубав, съвременен, туристически и европейски център. Независимият претендент за кмет Илко Стоянов, подсилен от ГЕРБ за кмет на Благоевград повдигна завесата на 2- годишното си ръководство, заявявайки изрично, че е работил в тежки времена, в които непрестанно някой му пречел:

" Събраха ни 2 съществени неща - отговорността, която Борисов е потвърдил, че може да носи и тази отговорност, която поех преди 2 година за този град. В тези времена освен, че не ми се помагаше, ами се пречеше, без оглед на това какво ще се случи с жителите. Искаха единствено властта непременно. 2 форми: младите комунисти и старите комунисти - едните брандирани като Политическа партия, другите типичен - Българска социалистическа партия и самостоятелни ". По време на кметуването си само към Бойко Борисов можех да се обърна за поддръжка, даже и единствено морална ", сподели Стоянов и изрази вяра първо с локалната власт, а след това и с другата " да продължим този курс, който сме поели и да дадем бъдеще на децата си ".

Борисов благодари от трибуната на всички в залата, поздрави претендентите за кметове и общински съветници и сподели,че познава всеки един от тях. Той се обърна към представителите на локалната власт и залата: " Кажете ми едно нещо след нашето ръководство, едно разпореждане на Министерския съвет за тези 3 години, обвързвано с Благоевград и региона? Само за Банско сме дали над 20 млн. За Петрич, Разлог, Хаджидимово, Сандански - всички поправки на улици, учебни заведения, детски градини, ВиК инфраструктура, са правени за последно с решения на нашето държавно управление.

Да не приказваме за Автомагистрала Струма, за санирането - страната идваше и правеше блоковете, разкриваха се доста работни места, жилищата ставаха по-скъпи... В Благоевград има 300 санирани блока. Гарантираме, че в случай че хората изберат кметовете от ГЕРБ, ние ще продължим с тази политика. Борисов загатна и екскметът на Благоевград, в този момент претендент за кмет Атанас Камбитов, заявявайки,че тези неща са реализирани по ръководството на Камбитов, като част от партия ГЕРБ. " И в случай че почнем да изброяваме направеното в Благоевград би трябвало да споменем и Камбитов, който е един от нас. По негово време бяха направенивсичките тези неща ",каза Борисов.

" В Разлог пък се карали двама наши - толкоз фрагменти произведохме, че към този момент си пречим ", пошегува се водачът на ГЕРБ. " Гарантираме, че в случай че хората изберат кметовете от ГЕРБ, ние ще продължим с тази политика ", безапелационен бе Бойко Борисов..

Ако имаме победа, ще имаме и причини да изпълняваме обещанията си. Ние би трябвало да вършим положително и да сме толерантни. Всички видяха, че да се закачат с ГЕРБ не е здравословно и не е хубаво. Не се чегърта това, което не се чегърта. С един добър резултат ще ни дадете мощ да работим за България., сподели още Б. Борисов. Срещата завърши с пожелания за избирателен триумф на претендентите, след което Борисов отговори на въпроси на журналисите.Какво още сподели,очаквайте.подробности...

П.Петров

Предизборна обява.Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР