Всички вещи, които са предмет на контрабанда, се изземат и

...
Всички вещи, които са предмет на контрабанда, се изземат и
Коментари Харесай

Младен Маринов: Ситуацията по границата е нормална и под контрол

Всички движимости, които са предмет на контрабанда, се изземат и се одържавяват.

Това разяснява вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, преди началото на вътрешната комисията Народното събрание, където министърът ще бъде изслушан.

В такива времена някои гледат да оказват помощ, други да изкарат пари, сподели той.

"Трябва да погледнем произхода, това са защитни средства, които би трябвало да са сертифицирани и годни за приложимост, само че това би трябвало да се ревизира. Пратката е била хваната на Дунав мост, при инспекция. Да оставим органите да си правят работата. Целкат е да ограничим заразара ", сподели вътрешният министър.

Министърът срещна комисията с това каква е сиуацията на българо-турската граница.

"Всички изказали се вътрешни министри от Европейски Съюз показаха разтревоженост от обстановката и показаха поддръжка за Гърция и за България ", сподели Маринов.

Събитията се развиват на 30 км от нашата граница. Беше препоръчана финансова помощ на Гърция в границите на 700 милиона евро, която най -вероятно ще се раздели на два транша. От наша страна декларирахме помощ в границите на 130 милиона евро, уповавам се това наше предложение да бъде признато, уточни вътрешният министър.

Освен солидарността към Гърция и България би трябвало дасе търси политически разговор с Турция, сподели той. По отношение на нашата граница няма съществени нараствания на опитите за прекосяваме, добави той.

По думите му на този стадий не се постанова да се употребяват въоръжените сили по границата. Засега можем да определим обстановката по границата за естествена и под надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР